АННА МАРИЯ ВАКЛИНОВА!

0
3586

Тя е млада, тя е красива, тя е умна, тя печели симпатиите на хората, НО, тя започна да печели титли, корони и престижни участия по света и у нас!

Anna_MariaТЯ Е АННА МАРИЯ ВАКЛИНОВА! Новото лице на модния подиум! Похвално е, че скромността и е равна на красотата, ума и добротата и. Похвално е, че родната красавица стана лице и се включи в благотворителната кампания за подпомагане на деца с муковисцидоза, заедно с се присъедини към звездната компания на обичаните български спортисти, артисти, певци, радио и телевизионни водещи като Ненчо Балабанов, Тереза Маринова, Евгени Иванов, Белослава, Веси Бонева, Любо Киров, Гери Турийска, Дичо, Краси Радков, Орлин Павлов, Драго Симеонов, Златка Димитрова и много други.

Anna_Maria-4Похвално е, че за първото си участие в чужбина, което се оказа и доста успешно, тя избра да представи модни марки и производители от югозапада – Модна къща „Принцеса“ с дизайнер Соня Атанасова; „Пирос“ ООД със собственик Володя Стоянов и национален костюм, изработен от сръчните ръце на работещите в „Шевица“ ООД. Похвално е че за традиционния костюм, Анна Мария избра да представи величието и древността на Родината ни. Тоалет, реплика на дрехата на севастократорица Десислава от Боянската църква. Похвално е, че има хора, като изброените по-горе и като собственика на търговска марка „Домо“ – Сотир Немов, който подпомага мисията на Анна Мария, да се реализират младите хора в България.

Anna_Maria-2И както казват дедите ни за такова момиче: „Мома от сой“. Не може да не отбележим факта, отразен преди време от регионалната преса на югозапада, че новата звезда на модния небосклон в страната ни е достойна наследница на успехите на кака си – Клаудия Кожухарова – Мис Берлин и успешен топ модел в Европа!

Anna_Maria-5Всъщност, тенденцията е Анна Мария да надмине тези постижения на братовчедка си!
Анна Мария доказа, че когато събереш в едно гени от Разложко, Пазарджишко и Шуменско, т.е. севера и юга, изтока и запада, и се родиш в шоплука – то Бог те е надарил, а успеха ти е гарантиран!

Дейле Прес, пожелава на красавицата, спечелила в люта конкуренция междуродното жури на Future Fashion Faces в Анталия! Anna Mariq Vaklinova – model

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук