Антон Тодоров: Бойко Борисов е новият Левски!

0
1995

Авторът на книгата „Шайка: Бойко, Росен, Цецо и другите“ Антон Тодоров стана депутат от ГЕРБ и след това беше изгонен от парламента на 19.Февруари сравни премиера Бойко Борисов с апостола на свободата Васил Левски.

Антон Тодоров е противоречива личност в българския обществен и политически живот.

Според негови стари познати, на млади години Тодоров членува в комсомола и като училищен отговорник е докладвал за негови съученици, които са отсъствали по болест, а не са боледували реално. Според хората, които го познават от младежките му готини той е бил Доносникът на квартала

 

След края на Студената война и падането на социалистическия обществен модел в страната Тодоров се отрича от всичко, което го е обвързвало със старата власт.

Над 20 години той гравитира в дясното политическо пространство и е близък до различни десни партии. Автор е на десетки произведения, като най-известна става дясната му критика към управляващите през 2012г. – „Шайка: Бойко, Росен, Цецо и другите“ в нея Тодоров показва някои от схемите за ограбване на страната от така наречената от него Шайка и фирмите около нея.

До изборите през 2017г., когато бяха избрани депутатите в 44-то Народно събрание Антон Тодоров променя мнението си за ГЕРБ и Бойко Борисов и влиза в редиците на структурата на уравляващите.

Той става депутат от ГЕРБ и усеща, че звездният му миг е дошъл. Чувства се управляващ и недосегаем и се връща назад във времето, когато е имал относителната си власт сред съучениците си.

Заплашва наред представители на държавната администрация и бизнеса, но прави грешка, когато заплашва в ефир водещият на сутрешния блок по Нова ТВ Виктор Николаев.

Записът от предаването се превръща в доказателство журналистическата гилдия се обединява срещу амбицирания депутат.

Общественото мнение го принуждава да подаде оставка, а останалите депутати от ГЕРБ предпочитат да жертват колегата си, пред това да бъдат предизвикани нови избори от обществените бружения.

След прекратяването на политическата кариера Антон Тодоров се подвизава в телевизията, неофициално субсидирана от ГЕРБ „ТВ Европа“

Там той води предаване, от което се опитва да се реваншира за проблемите, които е създал на организацията си.

На годишнината от обесването на националния герой Васил Левски, Тодоров изказа мнението си по телевизията.

Бойко Борисов е новият Левски! Той води държавата в най-трудните моменти и ако Васил Левски беше жив, той щеше да е като генерал Борисов.

Това е мнението на един типичен представител на ГЕРБ, който благодарение на парите на управляващата партия има възможността да разпространява мнението си чрез телевизии и социални мрежи.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук