Антон Тодоров разкри истината за ареста на баща му и заяви: Зад тази атака стои един съветник на Плевнелиев, ако си отворя устата за Бенатова…

0
1295

Думата панаир не е точна. Някои хора от БСП имат гюронджийско поведение е ясно за зрителите. Това заяви в „Събуди се“ депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров по темата защо се карат опозиция и управляващи.

„Всяко нещо, което казва, го доказвам. В разработката „Буда“ например няма нищо. Когато има нереципрочно отношение, то се проявява в това, което излъчваме като сигнал. Казах от парламентарна зала, че се иска проучване на лицето Славчо Велков, което доказвам с официален документ“, но бе прекъснат от водещата.

„Искате ли да не ме прекъсвате, за да мога да довърша поне едно изречение?!“, запита подразнен депутатът от ГЕРБ.

„В парламента казах нещо, което доказвам с документ. Искам Велков да докаже това, което твърди за мен. Какво да обяснявам за баща ми, след битов скандал преди години прострелва човек излежава го и толкова. Имам много добра памет и това за първи път беше извадено от един съветник на Росен Плевнелиев в предаване на Маргарита Михнева. Въпросното лице г-н Стоименов е от военното разузнаване. Атаките срещу мен идват точно от там. Изправям се пред милиони и казвам „Да, това е направено от баща ми“. Няма да скрия нищо и нямам проблем да кажа какво е било и как е било“, каза Тодоров.

На няколко пъти Тодоров спомена името на Таско Ерменков, но реши да го нарича Ташко, като го укори за нападателния език, който има. „Аз така ли говоря, сравнете ни двамата. Той употребява обидни изрази и моите депутати подготвят искови молби. Този, който ме обижда, ще бъде глобяван“, каза той.

„Антикорупционният закон най-вероятно няма да може да бъде приет в тази парламентарна сесия, защото има много съгласувателни процедури”, каза още депутатът от ГЕРБ. Той беше категоричен, че такъв закон ще има в следващата есенна сесия. „Всички искат да има антикорупционно бюро, но то трябва да бъде оглавено от смел, решителен и последователен човек. Той трябва да може да удари еднакво и хората от БСП, и от ГЕРБ”, добави още Антон Тодоров.

„Знам много за Миролюба Бенатова, ако си отворя устата… Тя не може да дава оценка, смятам го за кощунство. Вижте на видеото от филма й как се подхилкват“, поде Тодоров във връзка с последния филм на журналистката за „Белене“.

При думите за колежката си Мира Иванова отново реши да започне да прекъсва депутата. „Ако имате да решавате лични въпроси, не е тук мястото за това“, попари го тя, но пък Тодоров не се смути и продължи да коментира хихикането на Цолова и Бенатова в ефир при презентирането на филма за „Белене“.

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук