Антон Тодоров съсипа журналистите от Нова: Бенатова и Цолова се подхилваха на филма за избитите в Белене!

0
253

Искате ли да не ме прекъсвате, за да довърша едно изречение поне? Съветвам ви да си проверявате фактите, когато каните депутат. Аз показвам нещо и го доказвам. Посъветва журналистите да боравят с факти. Това заяви Антон Тодоров по Нова телевизия по повод нападките в парламента по време на дебатите за оставката на Димитър Главчев.

„Тези хора са непрефесионалисти и аз вадя документи“, заяви Тодоров и показа документ, в който пише, че Славчо Велков е касиер -домакин. „Примерно Славчов Велков когато казва нещо, там Ташко Ерменков ли кой беше, да го докажат“, заяви още той.

Тодоров подложи на безпощадна критика журналистите от телевизията-домакин: „Миролюба Бенатова и Ани Цолова се подхилваха за филма за Белене и избитити там. Няма да позволя на Бенатова да казва, че съм спорен депутат. Знам толкова много да нея и ако си отворя устата…“.

„Ленин е сифилистик и масов килър. Ще сезирам органите за антиевропейско говорене и за горене на знамето на ЕС на сборище на БСП“, заяви разпалено политологът и допълни, че е подготвил съдебни искове към Таско Ерменков и Валери Жаблянов за обида.

„Към мен се прилепя етикет, че съм скандален“, заключи той.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук