Аржентинец е тайният любовник на Владо Карамазов

0
1698

Водещият на лотарията по бТВ във война с Башар Рахал

 

Владо Карамазов се е вкопчил със зъби и нокти в ролята на водещ на предаването за щастливци с лота­рийни билети по бТВ. Работата не е трудна, но за сметка на това е добре пла­тена. На всичкото отгоре ангажиментът е на практика доживот – едва ли някога ще се свършат хорицата, които мечтаят да спечелят стотици хиляди, търкайки билетче за 2 лева. По тази причина актьорът не можеше да се нарадва на късмета си, че го избраха да води толкова простичко за изработка предаване, което в същото време се радва на висок рейтинг.

В интерес на истината не само благосклонната съдба има пръст в неговата тв реализация. Добре из­вестно е, че Владо заедно със Захари Бахаров и Юлиан Вергов направиха своя продуцентска фирма, която управлява театрал­ните и телевизионните им ангажименти. Тримата бързо влязоха в ролята на безмилостни бизнес акули и се уредиха на възможно най-благите позиции.

Но в кацата с мед все пак има и лъжичка катран, която вгорчава живота на Владо Карамазов. Докато неговият бизнес партньор Захари Бахаров е бетониран в играта на късмета по Нова телевизия, на Владо му предстои жестока битка да спаси поста си. В него се е загледала старата лисица Башар Рахал, който остана без работа, след като му спряха безумното шоу.

Лошата новина за Карамазов е, че неговият опонент е в много близки отношения с боса на те­левизията Павел Станчев. Битката изглежда предва­рително изгубена въпреки всички опити на титуляря да запази поста си.

Влади ще се бори със зъби и нокти да си остане в лота­рията. Хвалеше се, че ангажиментите му са за няколко дни в месеца, а парите са три пъти повече от щатното място в най-добре плащащия театър у нас. От него се иска само да се усмихва и да раздава чековете. За такава работа човек само може да мечтае и явно Башар се е размечтал. Двамата и преди не са били добри приятели, но сега не могат да се понасят. Очаква ни смъртоносен   двубой   и нека по-добрият да побе­ди”, с усмивка коментират колеги на Карамазов.

Секссимволът на На­родния театър е толкова вманиачен в професио­налните си проблеми, че съвсем изостави личния си живот. Как после по негов адрес да не летят сочни слухове за сексуалната му ориентация. 36-годишният актьор продължава да набляга на своята хетеросексуалност.

„Искам да имам деца. Чувствам се готов, но първо трябва да срещна правилния човек. Не смятам, че ще се случи скоро. Не искам да съм зависим от някоя случайна жена. Днешните дами са доста странни. Родени са със свръхсамочувствие и са направо нетърпими. Всичко знаят и всичко могат. Повечето са меркантилни, вълнуват се най-вече от пари, от шопинг, от сандалки. Това ме отвращава”, категоричен е водещият.

Приятели на Карамазов обаче казват, че истината е друга. Владо от години поддържа интимни връз­ки предимно с мъже. Клюката го пращаше дори в постелите на негови колеги. Публична тайна в арт съсловието е например, че Карамазов имаше страстна връзка с по-големия от него Владо Пенев. Двамата ходеха на романтични екскурзии из цял свят, а най-дълго изкараха в Китай. В един момент „малкият” Владо дори се нанесъл в апар­тамента на „големия”.

Идилията им обаче внезапно рухна след като до медиите достигнаха слуховете за авантюрата им. От страх да не бъдат изловени от папараци, Карамазов и Пенев се   разделят.

Инспектор Попов доста трудно приел факта, че вече няма да е в обятията на атлетичния си колега, и изпаднал в депресия, мълвеше се в актьорските среди.

Според запознати го­лямата любов на Владо Карамазов е аржентинец на около 35-годишна възраст. Латиноамерика­нецът живеел в България от години и се навъртал покрай киноцентъра. Два­мата мъже дори живели заедно известно време, но наскоро се разделили, след като съпругата на чужденеца се усетила и довтасала с децата в България. Карамазов ис­тински страдал за горещия мачо и дори за кратко се пропил.

Спасили го близките му приятели Юлиан Вергов и Захари Бахаров, които успели да го измъкнат от депреси­ята. Вече останал сам, водещият на „Сървайвър” предпочита да яхне един от   многото си   зверове с на две гуми и да се порадва на своята свобода. Карамазов има десетина мощни мотора в гаража си на обща стойност над 250 000 левa.

„Стремя се всяка година да добавям поне по една нова машина към колек­цията ми. Почти всичко, което спечеля, влагам в хобито си. Имам и други, които не са евтини. С Юли­ан и Захари обичаме също така да се гмуркаме и сме почитатели на още ред други мъжки забавления”, не крие Карамазов.

Той и Бахаров стават приятели още като състуденти в НАТФИЗ, а с Юлиан Вергов се запознават преди 15 години, когато на една сцена ги събира постановката „Ромео и Жулиета”. Преди време триото решава да узако­ни приятелското доверие помежду си, като започне общ бизнес и основава своята продуцентска ком­пания „Три мечки”.

„Тримата сме много близки и винаги си помагаме. Имаме общи проекти, но и всеки си има свои собствени, които го поглъщат. Продуцентската ни къща е още един опит, който искаме да придо­бием, за да се отракаме. Докъде ще стигнем заедно, ще се разбере с времето. Нито ще се караме, нито ще се бием и ще си обърнем гръб, ако се провалим в каквото и да било“, отсича актьорът. И бърза да си признае, че няма много истински и верни приятели, защото е с изключително труден характер.

„Карам се с хората, не­търпелив съм към грешки­те на околните. Навремето родителите ми направиха каквото могат да укротят демоните в мен, но не им провървя. Те са много дисциплинирани хора, а аз все недоволствах около тях. Майка ми е бивша лекоатлетка, а баща ми -национален състезател по ръгби”, разказва Владо.

В детството му имало период, в който единстве­но неговият брат и майка му го разбирали, защото имал сериозен проблем с говора. „Проговорил съм на близо 5-годишна въз­раст. След това заеквах известно време. Пробле­мът се появи, след като видях човек, преоблечен като вълк. Явно много съм се изплашил. Нашите ме водеха по разни врачки, лееха ми куршуми против страх и какво ли още не. Времето и  посещенията при логопед ме излекуваха”, признава Карамазов.

ВЕСТНИК “ УИКЕНД „

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук