Астрологът Филип Филипов: Земетресения, атентати и дори ядрена заплаха през 2016 г.

0
2642

 

  • Не пътувайте със самолети на 22.01, 30.01, 6.02 и 12.02 ± 2 дни
  • Сеизмичният риск е оранжево-червен, но България едва ли ще бъде засегната
  • Спецслужбите да търсят опасни оръжия, свързани с радиация, до края на февруари
  • У нас от 5 до 29 април има опасност за политически и религиозни лидери

20151216.sqsqhpbkil

Филип Филипов е дипломиран физик и фи­лософ, майстор на първата наука на човечеството – астрологията. Познат е с това, че пу­блично и в национален ефир доказва научния смисъл на астрологията чрез точни астропрогнози за глобални събития, като например земе­тресенията във Фукушима, Перник и Италия, войната в Украйна, атентата в Сарафово, само­летните катастрофи през март 2014 и март 2015, фалитите на банки и държави през 2014 и 2015, големите научни открития през 2014 и много други.

 

Кои са критичните дни, критичните събития през 2016 г., как да се предпазим от опасностите и как да променим в положи­телна насока хороскопа на България. По тези теми гово­ри физикът,  философът и астрологът Филип Филипов:

Наблюдавайки процесите в настоящето, можем да ка­жем, че звездната карта, описваща събитията от нача­лото на декември 2015 г., по­казва политическа транс­формация и резки промени, които със сигурност ще по­влияят на първите месеци през 2016 г.

Интересното в случая е, че космическият модел, довел до опасните събития с ДПС от началото на 2013 г., в началото на 2016 г. се повта­ря и с това може да се обясни изхвърлянето от ДПС на до­сегашния им лидер. Дали ще има още политически трусо­ве през първите месеци, ще разберем.

За съжаление трябва да из­тъкна, че същият този модел има сериозни сеизмологични, терористични и за съжа­ление радиационни характе­ристики. В миналото той е съ­здал голямото земетресение през 2004 г., събитията във Фокушима и проблемите с политически лидери от края на 2012 г. и началото на 2013 г.

Този астрологичен модел конкретно показва, че цели­ят Лунен месец, започващ на 10.01, e под споменатото дотук влияние. Ето защо адек­ватната дейност на службите и правителствата в Европа е жизнено необходима, за да се запази сигурността на хората, да се избегнат нови атен­тати с опасни и разрушителни средства и да се повиши сигурността на обществените лидери.

Вероятността от земетръс­на дейност около 10.01 ± 3 дни е голяма, глобалният сеизмичен риск – код е оран­жевочервен, като според моите изчисления България едва ли ще бъде засегната, но ако е налице регистриране на мащабно отделяне на газ радон по нашите земи от Сеизмологичния институт или други критични знаци за предстоящи сеизмични съби­тия, в такъв случай населението трябва да се предупреди.

Подобна ситуация, но дори с по-голям сеизмичен риск-код – червен, е налице на 9.03 ± 4 дни и на 23.03 ± 2 дни, като отново България е с по-ни­сък риск в този смисъл.image

Относно напрегнатата военна обстановка по целия свят Космосът подсказва, че процесите може да се овладе­ят чрез активна дипломация. Категорично моделът на атентатите в Париж – трагични събития на базата на криворазбрана религия (90-градусов ъгъл между Сатурн и Нептун), продължава и през 2016 г. ДАЕШ, тази многоглава и потайна хидра, тепър­ва ще атакува с много по-се­риозни средства.

Има и риск за опит за използване на опасни оръжия, така че службите за сигур­ност трябва да са много бди­телни до края на февруари в търсенето на опасни взривни вещества, токсични разра­ботки с газове, биологични оръжия, дори процеси, свър­зани с радиация.

Бойните единици на ДАЕШ са в цяла Европа и сега са обединяват, за да вне­сат още страх. Обаче в Кос­моса ясно е показано, че службите за сигурност имат предимство. Един от кризис­ните моменти е началото на януари (около 10.01), след това цялата последна десетдневка на януари и ± 2 дни око­ло 6.02. Разбира се, терори­стите ще използват най-свет­лите празници и тържества, големи струпвания на хора и критични за живота моменти, за да нанесат ударите си, понеже нямат свян от нищо. Ето защо трябва да се вземат повече от сериозни мерки за сигурността на хората.

Моделът от средата на януари ясно показва сериозен транспортен, авиационен и катастрофичен риск, а втора­та половина на януари и пър­вата половина на февруари и най-вече около датите 22.01, 30.01, 6.02 и 12.02 ± 2 дни., са изключително опасни и не препоръчвам на никого в то­зи период да пътува със само­лети или други високотехнологични средства, дори пътуванията с кола тогава са много опасни.

Същият този космически патерн показва и политическо напрежение, като документи, тайна информация или агре­сивни действия, както и актив­на изява от страна на журнали­сти или хора, свързани с доку­менти и споразумения, може да провокират политическа криза не само в България, но и в други държави по света.

За съжаление лунният ме­сец, започващ през месец април, също показва възмож­ни авиационни инциденти, мащабни токови удари, сривове на интернет или хакерски атаки от планетарни размери.

Относно България може да се каже, че в края на февруари и началото на март е налице знак за политически нестабил­но състояние, напрежение за народа и държавата. В това от­ношение, ако управляващите са разумни, биха намалили напрежението и рисковете пред държавата ни още в началото на февруари и биха успокоили народните емоции през целия март, и така ще се проявят по-мъдро от обикновено.

В хороскопа на България периодът 5-29 април е маркиран от модела на опасност за политическите и религиоз­ни лидери, и въобще елитът на държавата, и също така е изключително важно през това време да не се допуска агресия или разрушителност. Необхо­дима е съзнателна и разумно проявена воля за промяна към по-добро. Истинските рефор­ми може да се случат именно в този период, ако все още е останал реформаторски дух сред управляващите.

Ако трябва обаче да резю­мирам, хороскопът на 2016 го­дина е по-добър от хороскопи­те на предишните няколко го­дини и това е добър знак за всички нас. Тук искам изрично да кажа, че астрологията не е фаталистична наука. Бъдеще­то зависи от добрата воля на хората. Ако в ключовите кос­мически моменти хората на­сочат положителна мисъл, тя ще въздейства и ще про­мени реалността към по-до­бро. Ето защо изтъквам от­ново завета, който създател­ят на Българската астроло­гична традиция – Петър Дънов, е дал на народа ни.

Той е обяснил многократ­но, че девизът на Народното събрание трябва да бъде не както е в момента, а по следния начин: „Съединението в бога прави силата.” Дънов конкретно е обяснил, че за да може един човек да бъде държавник, управленец, народен представител, министър или президент, трябва да има поне 5 развити и пълноценно проявени добродетели, както и вътрешна силна връзка с Бога.photo_verybig_13063

Идеята „Господ” не е абстракция. Тя е вътрешен модел в съзнанието, образуващ се като висш архитип в човешкия аз, който центрира, оценява и организира живота на хора­та. И които го имат, имат мо­рали водят поне малко благо­роден живот. Сега сами си отговорете дали съвременният български политик изпълня­ва поне малка част от този разумен идеал, от този един­ствено възможен модел на благородно държавно управление?

Кои са причините за начи­на, по който живеем? Това са страхът, алчността, глупост­та, егоцентризмът – това са причините за начина, по кой­то живеем. Причините не са горе на небето, а у нас, хора­та.

Нещата може да се оправят, когато всеки поеме отговорност за промяна – да трансформира негативни­те си качества в положителни действия. Астрологията пома­га на хората и разумните дър­жавници да видят недостатъ­ците си и като ги знаят, да започнат да работят върху от­страняването им. Най-често тези пасиви на човешкия характер, за да се преобразуват минимално в нейно добро, се изисква десетилетия интен­зивни усилия. Ако промениш една своя привичка към добро или пък подобриш нещо мъ­ничко в света, ти фактически разширяваш съзнанието си, разширяваш Христова добро­та в живота.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук