Ахмед Муса отново скандализира: Християните са за клане, а жените им за наш кеф!

0
1782

Тайни свидетели разкриха как Ахмед Муса е искал да коли българи християни, да се гаври с жените им и дори цитираха пред съда точните му думи!

Общо 6-ма свидетели със скрита самоличност заковаха Ахмед Муса!

Тайни свидетели разкриха как Ахмед Муса е работил за „Ислямска държава”!

Таен свидетел с № 003 твърди, че според Ахмед Муса войната в България цели да се „трепят” и „колят” християни и че „християните били подпалка за ада”, а жените им трябвало да бъдат ползвани за кеф на мюсюлманите, а също и да раждат деца на мюсюлманите.

Същият таен свидетел № 003 разказал също, че приближените на Ахмед Муса не пускат децата си на училище, тъй като не им трябвало друго да знаят, а да изучават само ислям.

Таен свидетел с № 002 е чул Ахмед Муса да казва, че халифатът трябва да се наложи в световен мащаб. Ако е необходимо, трябвало местните мюсюлмани да отидат и се бият на страната на „Ислямска държава”.

Според тайните свидетели, Ахмед Муса заявил, че общността им трябва да започне да събира пари за бойците на „Ислямска държава”.

Това станало в присъствието на 30-35 човека, като всички дали сума между 20 и 50 лева. След това, според таен свидетел, а тези думи са записани и в обвинителния акт на прокуратурата, Муса подчертал, че мюсюлманите трябвало да са готови да се бият на страната на „Ислямска държава”!И

Източник: neutralen.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук