Баджанаци! Бирмата ремонтира апартамента на Божинов

0
1344

Новата половинка на фолкдивата Алисия – Георги Станоев-Бирмата, е започнал да ремонтира апартамента на възлюбената си, който е закупен от бащата на сина ѝ – футболиста Валери Божинов, пише „Телеграф“. Жилището с внушителна площ в столичния квартал „Изток“ беше купено от играча, когато певицата роди сина им Валери-младши.Противно на слуховете, че Алисия и Бирмата са се разделили, те не само още са заедно, но и Бирмата помага на изпълнителката, за да направи основен ремонт на апартамента си, който впоследствие ще остане за сина ѝ.

Преди Бирмата Алисия имаше връзка с вратаря Ники Михайлов, който също обитаваше този апартамент. Малката перука дори спеше в същото легло, което преди години принадлежеше на Божинов. За разлика от Валери и Бирмата Ники предпочиташе да паркира синьото си Порше пред блока, докладват клюкарките от входа на чалгаджийката.

По документи апартаментът се водеше собственост и на двамата – всеки с по 50 процента. След раздялата между Алисия и Божинката певицата подаде иск с претенциите да получи неговия дял. Това така и не се случи. Справка в Търговския показва, че през април 2015 година Валери е преписал чрез дарение своята половина на бившия си тъст – бащата на Алисия Пламен Дойчев. Веднага след това фолкдивата е оттеглила всичките си съдени искове.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук