Баичев изригна във Фейсбук: Николай Марков бил “ЩАТСКА КУРВА“

0
1358
Nikolai Markov

преди 44 мин. ·

Поради увеличения брой на индианци-зомбита, които атакуват отвсякъде и с всичко, длъжен съм да отговоря! Първо нашия български интерес в числа, конкретно и ясно за всички, след това любовта…

News 7/преди две години/ – „Искам да се обърна към американското и западните посолства да не си затварят за пореден път очите какво се случва в държавата.Нека ни помогнат за реални резултати и да се намесят, ако се налага, в нашата вътрешна сигурност и хора от управлението да отидат в затвора. Иначе сме на път отново да станем проруска република, заяви полк. Марков.“

Вижте първо по-долу снимката! Ако Русия каквото и да направи е винаги добра, а всички останали по презумция са задължително лоши, вие сте в интелектуален запек.
Абзацът в кавичките в поста горе е мое изявление във връзка с начина по който се подписа и ангажира българската държава с проектът „Южен поток“, когато евроатлантикът Борисов лично направи залог в КТБ цялата икономика на държавата, а Пеевски щеше да „строи“ стратегическия газов поток! Как мислите, дали Русия е поискала точно Пеевски да бъде ключовия играч тук?

Това, което се случи в КТБ няма и не може да се разбере от нито един промит с безусловна любов към Русия или която и да е друга държава мозък!

Простоватия човек, макар с претенции, но всякаква липса на знания и факти около собствения си интерес е обикновен глупак, включително и за самите руснаци! Разликата между тия, които ще ме убиват като човек на ЦРУ, а други като човек на КГБ е тази, че аз не обичам държави или други народи! Уважавам ги и ще продължа да правя точно това. Когато имам нужда от любов, намирам реални адресати… / Николай Марков, Фейсбук.

Източник: bultimes.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук