БАРЕКОВ: МВРО и Атака ще щурмуват без НФСБ изборите за Европарламент догодина (ОБЗОР)

0
12255

Днес във Фейсбук попаднахме на коментар на евро депутата Николай Бареков по повод евро изборите догодина. Вижте какво написа Бареков по темата!

* публикуваме без редакторска намеса 

МВРО и Атака ще щурмуват без НФСБ изборите за Европарламент догодина. Зад тях отдавна стои ДПС, което ще сложи за водач на листата им Волен Сидеров и ще го пенсионира в Брюксел срещу предаването на Атака в ръцете на Светослав Лазаров, който изцяло е под контрола на Сараите. Краят на днешното позорно управление ще дойде, ако избирателите вдигнат червен картон на тези псевдоконсерватори.

Краят на ГЕРБ е гарантиран, ако останат без евродепутати. Ще секне всяка животоподдържаща подкрепа от Брюксел за тях, защото сега Борисов и Цв Цв осигуряват на „началниците“ от ЕНП по 6 безгласни машинки за гласуване.

След фарса с ЧЕЗ и Гинка, който е обида за интелекта на нацията, предсрочните парламентарни избори изглеждат неизбежни преди европейските. Тук въпросът е Ще има ли силна консервативна и патриотична сила със социална, родолюбива, антисистемна и хуманна насоченост, която да помете статуквото? Мен и ББЦ през 2013-14 година стравняваха с Бепе Грило и Движението 5 звезди.

Днес те спечелиха изборите в Италия, а аз бях смачкан от кликата на ГЕРБ и ДПС от страх и в отмъщение на разкритието ми за аферата Костинброд. Не забравяйте, че аз съм единственият, който успя да свали Борисов от власт на избори (Май 2013, Костинброд) и то без да участвам пряко в тях. За разлика от Мая Манолова, избрана от ГЕРБ за омбудсман, аз никога не се продадох за постове на ГЕРБ и Борисов. Въпреки натиска на НАП, служби, прокуратура. Запазих чест и достойнство. Не се опетних морално.

Бях напълно предаден. Засега съм първият и единственият легитимно признат от Европа български консерватор, членуващ и в ръководството на това политическо движение. Заедно с нас в Алинса на Консерваторите са полските и британските консерватори от „Право и справедливост“ и Консервативната партия на Великобритания. Най-старата и дълго управлявалата консервативна партия в света.

Честно казано, не смятам да се предавам без бой и не мисля, че моите избиратели са отишли при моите душмани от корпорация „ГЕРБ“ – олигарси, предприемачи и Гинки-калинки. Ако бъдем поне малко прагматици ГЕРБ и подлогите им реформатори и Патреоти ни струваха за три години експеримент над 40 милиарда ограбени пари без да започнат нито една реформа или поне да направят един патриотичен закон.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук