Бащата на Гери-Никол я спря за „Капките“

0
1557

Музикалната сензация Гери-Никол е била сред първите в списъка с потенциални участници в новия сезон на „Като две капки вода”, който стартира навръх Националния празник 3 март. Властният й баща Николай Георгиев – Цайса обаче е срязал мераците на амбициозната си щерка да се фръцльосва от сцената на едно от най-гледаните шоу предавания в родния ефир.

Имената на участниците в четвъртия сезон на „Капките” се пазят в толкова дълбока тайна, че даже и голяма част от екипа на формата не знае за тях. Продуцентът Маги Халваджиян предвидливо не оповестил звездния състав на подчинените си, да не би да се изкуши някой да „предаде нататък”.

„Тази година очаквам конкуренцията да бъде огромна, тъй като всички имат сериозен вокален потенциал. От друга страна, шоуто изисква комплексни качества, а поканените със сигурност имат какво да покажат. Зрителите ще видят участниците в новия сезон в специалния епизод на 3 март, дотогава ще се опитаме да ги запазим в тайна”, коментира пред „ШОУ” продуцентът Маги Халваджиян.

Въпреки строгия контрол народното издание все пак се добра до пикантни подробности от кухнята на предаването дни преди неговия старт. Скандалната тийнидолка Гери-Никол

изявила сама желание да участва

в „Капките” още преди екипът да я сюрпризира с официално предложение. Жаждата за слава била по-силният аргумент за напористата варненка, отколкото клаузите в евентуалния й бъдещ договор. Дори майката на Гери-Никол дала съгласието си дъщеря й да блесне на сцената. И когато вече всичко било уредено, Цайса тропнал с юмрук по масата и за няколко минути успял да промени развоя на преговорите, водени с дни. Отменил всички уговорки и срокове на дъщеря си.

Строгият татко не давал и дума да се издума дъщеря му да участва в предаването на Халваджиян. Приоритет пред 17-годишната сензация било училището. Ако участва в „Като две капки вода”, Гери-Никол със сигурност ще остави школото на заден план, защото от репетиции няма да има време дори да прелисти учебниците.

Звездата на младата певица изгря в музикалното риалити „Х Фактор” и въпреки че не стигна далеч в предаването, за нея последва бляскава кариера. При 17-годишната лолитка талантът съвсем не бил решаващ, колкото финансовите възможности, с които разполага семейството й. Експерти оценяват клиповете й, спонсорирани от таткото, на около 80 хиляди лева!

В новия сезон на „Капките” нивото на емоциите и смеха ще бъде поддържано отново от добре познатия тандем Димитър Рачков – Васил Василев-Зуека. Промени ще има само в журито и преподавателския състав. „Това ще бъде най-звездният състав до момента”, уверяват от екипа. Най-упоритите слухове, тиражирани в публичното пространство досега, са, че

в кожата на други звезди ще влязат

Венета Райкова, фолкдивата Преслава, младата актриса Евелин Костова от „Столичани в повече” и утвърденият й колега мим Ники Сотиров.

Преслава е участникът, който ще грабне рекорден хонорар! Както видяхме и в последния сезон на риалити формата „ВИП брадър”, гласовитата брюнетка има и завидни заложби и в театралното изкуство. Всеизвестен факт е, че чаровната изпълнителка е зарибена от славата, а това е поредната възможност да се изявява нон-стоп, и то в национален ефир.

Почти сигурно фенките си ще могат да зарадват Калин Врачански и Орлин Павлов. Двамата разбивачи на женски сърца отново ще грейнат на малкия екран, влизайки в шоуто за двойници.

Шоуто започва на 3 март и ще се излъчва всеки понеделник от 21:00 ч. до края на месец май в ефира на Нова телевизия.

Подготви: Анелия ПОПОВА,ШОУ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук