Бащата на Любомира Казанова: Тя ще е част от отбора, няма как да съм й купил мястото

0
1799

Най-страшното бе, че във Фейсбук имаше обвинения срещу мен, твърдяха че съм виновна за случилото се с Цвети, че съм я опропастила, че съм си купила мястото в отбора, че баща ми е любовник на Илиана Раева. Това каза в студиото на Би Ти Ви Любомира Казанова.

„Не знам кои са авторите на тези обвинения, просто ги получавах във Фейсбук и ми беше много гадно”, каза още Казанова. Тя разказа, че е започнала да се занимава с художествена гимнастика от 4-годишна, от 3 години е резерва и се готви да замени което и да е момиче от състава, ако не е готово за състезание.

Бащата на гимнастичката Милко Казанов коментира, че няма как в спорта да се купуват места, защото неподготвената състезателка веднага ще лъсне на подиума и няма да може да направи нищо както трябва.Той е убеден, че дъщеря му ще е част от националния отбор на България за следващия състезателен цикъл.

„Всеки има право на мнение, но се чувствам страшно обидена и унизена от подобни твърдения, но въпрeки това не съм отговорила на нито един от авторите на тези обвинения”, допълни Любомира, която изигра без грешка съчетанието с отбора на мястото на Цвети.

„Мечтите ми винаги са били да се реализирам в художествената гимнастика, но не съм искала за измествам никое от момичетата, просто така решиха треньорите и аз изпълнявам”, допълни гимнастичката./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук