Бащата на хулигана от АМ „Тракия“ – акционер в голяма транспортна фирма

0
1462

Радостин Радичев има дялове в превозвача „М Бус“

Бащата на хулигана Ангел Радичев, който се опита да пребие шофьор на автобус на АМ „Тракия“, заради това, че му пресякъл пътя, се оказа акционер в голяма транспортна фирма и крупен земевладелец, пише Флагман.

Радостин Ангелов Радичев е един от собствениците на превозвача „М Бус“, който обслужва голяма част от линиите в Бургаска област. Той има дялове и в друга голяма транспортна фирма – „Крис Мари транс“, в която е съдружник с известния бизнесмен от региона Веселин Янев, чийто официален бизнес е търговия с метали, но начинът му на живот впечатлява всички в Карнобат.

Семейството на Радичев има интереси и в земеделието, стопанисва стотици декари в землището на село Твърдица, макар и официално на името на Радостин Радичев да няма фирма, оперираща в този сектор. Фамилията има и няколко атракциона в Приморско, довериха негови близки. Радостин Радичев е считан за един от заможните и влиятелни карнобатски бизнесмени.

В същото време стана ясно, че срещу сина му Ангел Радичев, придобил национална популярност от любителското видео, има огромен поменик от прегрешение по Закона за движение по пътищата.

По информация на Нова ТВ срещу името му в масивите на КАТ са регистрирани над 50 пътни нарушения, 10 от които са за превишена скорост. Три пъти му е отнемана книжката. Повечето нарушения агресивният шофьор е направил като водач на мотор – основно за превишена скорост в градски условия.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук