Бащата на шавливата Алекс се отказа да съди Даниел Петканов! Храни надежди за ново начало за двамата влюбени

0
802

Манекенката Александра Богданска, която в момента обитава Къщата на „ВИП Брадър”, вероятно ще се събере с бившия си приятел Даниел Петканов, прогнозират редовните зрители на шоуто. Алекс не крие, че след като Лудия репортер от предаването на Милен Цветков я заряза по особено унизителен начин, изпитвала силна омраза към него, но после потърсила вината в себе си. Близките й я съветвали да го съди за психически тормоз, но тя преценила, че е най-удачно да забрави за случая и да загърби негативните чувства.

Баща й Милан Богдански, който е общински съветник от БСП в Благоевград, бил най-възмутен от поведението на Петканов, ала дъщеря му успяла да го убеди, че е по-добре да не стигат до съд. Към днешна дата таткото на Алекс също превъзмогнал обидата и заявил пред познати, че повече няма да се бърка в отношенията между младите и ще подкрепя решенията на дъщеря си, каквито и да са те. С влизането си в Къщата Богданска се ожали, че покрай драмата с Лудия репортер изгубила много приятели, които впоследствие се отдръпнали от нея. Те започнали да я избягват заради хорските приказки, че е скъпоплатена проститутка и изкарва парите си по лесния начин.

Според запознати родителите на Алекс не изпускали епизод на „ВИП Брадър” и следели всяка стъпка на дъщеря си в шоуто. В началото те били категорично против участието й, защото се опасявали, че сблъсъкът й с Даниел очи в очи може да бъде драматичен. Алекс обаче била категорична, че няма повод за притеснение. В Къщата Богданска бързо затопли отношенията си бившия, който се разкая за постъпките си в близкото минало и поиска прошката й. Той възмути зрителите с признанието си, че също е изневерявал на Алекс, но по думите му неговите забежки били невинни, защото не влагал чувства, докато тя се впуснала в гореща авантюра с италианеца Макс.

Оказа се, че Богданска научи за кръшкането на Даниел на живо, в ефир и макар и да го скри умело, не й стана никак приятно. След раздялата с Петканов благоевградчанката оповести връзката си с богатия чужденец и обиколи Европа с него, но според запознати идилията им приключила малко преди влизането й в шоуто. Макс категорично забранил на приятелката си да участва във „ВИП Брадър”, но тя упорито му се противопоставила и това довело до раздялата им. Говори се, че по всяка вероятност манекенката ще се събере с Лудия репортер до края на предаването и така двойката отново ще вдигне шум около себе си. Възможно е отношенията им да се развият пред зрителите във втората част на предаването, което може би ще ги изстреля до финал, пише „Уикенд“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук