Безсрамие, Фандъкова! Брутално и само в ДЕЙЛИ ПРЕС: Контрольори и полицаи попиляха момче заради билет в градския транспорт в София! (ВИДЕО)

0
14672

Репортер: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС  / СОФИЯ

Полицаи свалят мъж от автобуса и го повалят на земята като последния престъпник. Това не е филм, това е истинска история от софийските потайности, научи първо Информационна агенция „Дейли Прес“.

Видеоклипът, който бързо намери широк отзвук в социалните мрежи, показва арест на млад мъж, според описания на очевидци, заради липса на билет.

На видеото се вижда как младият мъж лежи на земята, обграден от ченгета и контрольори. Случката се разиграва в района на метростанция „Западен парк“ в непосредствена близост до трамвайна спирка. „За един билет!“, чува се мъж, който се възмущава зад кадър. „Хората на спирката, станали свидетели на цялата ситуация твърдяха, че е заради билет. Това се и чува в клипа“.

„Каква точно е предисторията – не мога да ви кажа, започнах записа веднага след като видях случващото се“, пише Атанас Янакиев. Клипът публикуван от него бива разпространен с неизмерима скорост от възмутени потребители.

„Това момче е от Люлин. Казва се Дидо и има епилепсия и въобще не е добре, получава постоянно припадъци“, пише в един от тях. „За милиони няма закони, за кокошка няма прошка…“, обобщава друг коментар.

„Убийците са на свобода, а те тръгнали да се правят на велики на момче без билет“, допълва трети. Има и защитници на акцията.

„Правилно! Няма да плащаме всички останали като попове, а други да са големи тарикати. Винаги съм се изумявал как редовни пътници защитават нередовни от контролите“, пише потребител.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук