Берон: По-добре народът да събере пари и да плаща на депутатите да не правят нищо, защото правят само бели

0
828
Петър Берон

По-добре народът да събере пари и да плаща на депутатите да не правят нищо, защото правят само бели. Това заяви пред журналисти Петър Берон, учен и бивш политик, предаде репортер на БГНЕС.

Берон взе участие в обществена дискусия по предложените промени в Закона за туризма. „Оказа се, че Законът за туризма е приет преди 2 години и сега коренно преустройство. Как не го мислят тези хора. Имаше майтап, който не е далеч от истината, че е по-добре народът да събере пари и да плаща на депутатите да не правят нищо, защото правят само бели.

Каквото и да направят, трябва да се ремонтира по 20 пъти. Един майстор като ви направи нещо вкъщи и го направи калпаво, втори път не му поръчвате нищо. А тук на едни и същи майстори по 20 пъти едно и също нещо им се поръчва след като се вижда, че са калпави. Какъв е този наш народ, не мига да разбера”, зачуди се Берон.

Той се обяви категорично против глоби за нерегламентирано къмпингуване. „Абсурд е на хора като нас пещерняци, ботаници, зоолози да забранят да ходят да изследват планините и да ги карат да спят в хотели. 60 години спя на палатки, ще ходи полицаят да ме глоби 200 лв. за това, че изследвам някоя пещера навръх планината”, възмути се Берон.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук