Бизнесът в Слънчев бряг поиска спешна среща с Борисов и Симеонов

0
1287

Съюзът на собствениците в Слънчев бряг поиска спешна среща с министър-председателя Бойко Борисов, вицепремиера Валери Симеонов, министъра на туризма Николина Ангелкова и кмета на Несебър Николай Димитров.

В декларация, подписана от председателя на УС на организацията Елена Иванова и разпратена до медиите, се изразява недоволство от нощните акции на вицепремиера Валери Симеонов в заведения в курорта, които вдигат много шум.

„Приканваме на спешна съвместна среща в к.к. „Слънчев бряг” Премиера на Република България Бойко Борисов, Вицепремиера Валери Симеонов, Министъра на туризма Николина Ангелкова и кмета на Община Несебър Николай Димитров“, се казва в декларацията.

„Подкрепяме усилията на Правителството и Държавата за спазването на законността в к.к. „Слънчев бряг”, но да е по начин, който да не смущава спокойствието на туристите в комплекса“, пише още в документа, предаде Епицентър.

От Съюза подкрепиха премахването на незаконните временни обекти в курорта и ограничаването на шума, като настояват за решаването на въпроса със статута на инфраструктурата в курорта.

actualno.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук