Благо Георгиев потулил 3 развода с Есмер

0
1536

Бракът между Благой Георгиев и Есмер Омерова сериозно буксува въпреки щастливата новина, че младото семейство очаква дете – първо за шампионката по танго и трето за футболиста, научи „ШОУ”.

Онзи ден бащата на бившия национал потвърди заглавие на народното издание от преди две седмици. Жоро Георгиев призна, че татарската му снаха е бременна и му предстои да стане за трети път дядо. Другите му двама внуци, Йоанна и Давид, са от бившата жена на Благой – гимнастичката Христина Витанова. Децата на Джизъса ще се сдобият с братче или сестриче през лятото.

07_Blagoi_Esmer3.jpgСемейният живот на футболиста и танцьорката обаче

изобщо не върви по мед и масло

категорични са от най-близкото им обкръжение. През септември, откакто се ожениха в Москва само след половингодишно познанство, Георгиеви са били през раздяла… цели 3 пъти! Любовта им, за която и двамата се погрижиха да втълпят, че е приказна и истинска, май ще се окаже силно преекспонирана.

След брака им всъщност и двамата си показали рогата и в характерите им лъснали доста трески за дялане. Вече от титлата си „съпруга”, Омерова се опитала да сложи юзди на неспасяемия плейбой.

Още повече че в нейното семейство, което изповядва мюсюлманската религия, не само че не се толерирала изневярата, но и смятали за грях дори ако съпругът понечи да погледне друга жена. Още обаче не се е появила сила, та дори и Всевишната, която да забрани последното на Благо Джизъса и да му затвори очите за заобикалящата го женска плът.

Поради същата причина съпрузите са се скарали и преди няколко дни, заради което халфът си обрал крушите и

потропал на вратата на родителите си

в София. Последвало сдобряване, но не се знае колко ще издържи то, нито колко още ще продължи бракът на спортното семейство.

Хора, които познават Георгиев до мозъка на костите му, предричат, че след не повече от половин година Есмер ще върне моминската си фамилия.

„Като цяло тази връзка и този брак бяха изключително прибързани – никой не се жени на 6-ия месец. Сега вече явно започват да лъсват кирливите ризи и на двамата, и скарванията им продължават по седмица, по 10 дни… Този брак е към финала си”, коментират помежду си запознати с драмите на футболиста./ ШОУ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук