Близките на Митьо Очите броят хилядарки за светила и уникална апаратура в Онкологията

0
1394

Димитър Желязков-Очите се оказа нежелан гост в софийските болници. По първоначална информация от обкръжението на боса, по-известен като Несебърското страшилище, нито едно лечебно заведение не е искало да го приеме и да се заеме с тежкото му лечение. Единствените, които са се съгласили са лекарите от Онкологичната болница в София, откъдето проговориха пред ПИК за скандалния си пациент. (Виж в още по темата)
Все още не знае колко е тежко състоянието на Очите и дали не става дума за по-сериозен проблем от този с пикочните пътища, заради който бе съобщено, че е докаран в столицата.
Според информация от бургаската болница те не можели да се справят и да излекуват проблема на пикочните пътища и затова е трябвало да бъде преместен в София. Тук обаче всички големи болници са отказали да приемат Димитър Желязков. Близките му се принудили да извадят големите пачки и да плащат хиляди левове за лечението му, тъй като единствената болница, съгласила се да го лекува била Онкологията, но не по Здравна каса. Именно там Очите ще бъде подлаган на всякакви изследвания с най-висококачествената апаратура, каквато има в специализираното заведение, което струва хиляди левове на ден.
Митьо Очите няма да бъде лекуван по клинична пътека, а за целия масраф ще плащат роднините му и близките на бургарския мафиот.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук