Близки на опечаленото семейство на Анаис разказаха за здравословните проблеми на внезапно починалата ученичка

0
8901
Какво точно се е случило със 17-годишната Анаис в двора на столичното 96-СОУ, ще покаже аутопсията и назначените химически изследвания, които ще станат ясни най-рано десетина дни, посочиха разследващи. Следи от насилие не са открити. Според близки на Анаис тя е имала три припадъка преди това, информира „Телеграф“.
Седмица-две преди трагедията пък била болна от вариола, което също е възможно да е влошило състоянието й, увреждайки сърцето, допускат специалисти. Близки на семейството допуснаха, че момичето може да е страдало от т.нар. сърдечна генеза, при която сърцето спира за определен интервал, след това тръгва отново.
Преди излизането на всички изследвания от аутопсията обаче не може да се говори със сигурност за причини, категорични са криминалисти. а и назначените химически изследвания, които ще станат ясни най-рано десетина дни, посочиха разследващи. Родителите на починалото момиче са разведени, разказват техни съседи.
Майката сама гледала Анаис и другите си три деца.Абитуриентката имала по-голяма сестра – Радмила и двама братя. Майката на Анаис изпаднала в нервна криза, когато видяла какво се е случило с дъщеря ѝ в двора на училището. „Господи, защо не прибра мен, а взе нея“, ридаела в несвяс жената.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук