Божинов и Пищова също замесени с бившата на Лудия репортер! (КУЛТОВИ СНИМКИ)

0
1998

Валери Божинов и Митьо Пищова се оказаха по неволя замесени в грандиозния секс скандал, заради който „Фейсбук“ ври и кипи вече трети ден. Зевзеци вкараха футболиста и колиритния любител на манекенки в народното творчество за невярната миска Александра Богданска, разобличена в системни изневери с богати господа от доскорошния й годеник – репортера Даниел Петканов.

Над 31000 лайка, 1900 споделяния и 3500 коментара. Това са цифрите под скандалния пост на Лудия репортер в предаването „Часът на Милен Цветков“, който предизвика нечуван отзвук сред жадната за сеири българска нация. „Въпросното момиче ми е изневерявала в чужбина не с един, не с двама… Имам снимки, клипове и чатове от нейния телефон, коитопотвърждават, това което пиша. Викали са я в хотелски стаи, пращали са й шофьори и таксита да я взимат. Не съм се возил в частен самолет, но явно там няма клечки за зъби и хората ползват пръстите си“, написа рогоносецът Петканов и по този начин неволно лепна на бившата си прякор за цял живот – Сашка пръста. 

И въпреки, че всяко чудо трае точно 3 дни, истерията около невярната миска от Благоевград продължава, а с нея и подигравките по адрес на Александра, често под формата колажи с други култови герои от родния хайлайф небосклон, прочули се и те я с „Малко коте, секс има ли?“, я и с „Ше ги поря като рибки“./ПИК

Вижте сами:

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук