Бойко Борисов откри предизборната кампания на ГЕРБ: Целта на нашите опоненти е да ни вкарат в игра на окалване. Те там са много добри

0
1360

Политическа партия ГЕРБ даде днес началото на предизборната си кампания за парламентарните избори.Събитието стартира в „София Тех Парк“. На него лидерът на партията Бойко Борисов представи и всички кандидати за народни представители на ГЕРБ в 23-ти, 24-ти и 25-ти МИР София.

Водещият  на събитието Евгени Будинов обяви на хората,че в тази битка, „битката за София“, някой трябва да бие барабана. И заради това и Калин Вельов, който откри събитието със своите барабани, се е включил в листите на ГЕРБ.

„Простете за всичко, което не сме направили. Нямаме нито една политика, за която да се срамуваме. Кое да променим? Високият икономически растеж. Това няма да променим. Вярваме,че само образованият български гражданин може да успее“, каза водещият листите в 24 МИР Владислав Горанов.

Той допълни,че промяната, която опонентите им предлагат, е фалшива. Той каза,че не иска да добавя името на Корнелия Нинова в листа с неуспелите премиери.

Томислав Дончев от своя страна заяви, че ГЕРБ не може да си позволим популизъм, трябва да съхрани разума преди и след стремежа към победа. Това не са нито първите, нито последните избори. Избирателите ще накажат тези, които излизат с различна физиономия на всеки избор, завърши той.

„Нашите опоненти в момента се опитват да наложат идеята,че нещо много лошо идва. И ако дойдат най-лошите на власт то ще стане добро. Като дойдат избори едно и също. Станишев едвам ходеше покрай мен и искаше да се боксира, друг искаше да се бие. Просто едно и също“, каза лидерът на ГЕРБ и водач на листата в 25 МИР Бойко Борисов. Той допълни,че в момента има една философска максима, на която българите не могат да си отговорят: Лъже ли лъжецът , когато лъже или казва истината.

Той обясни ,че новите лица на БСП са на по 70-80 години и заради това те не искат много да си показват кадрите. „Аз може да имам много грехове, но не мога да лъжа. И цифрите, които давам са истински. А целта на опонентите ни е да ни вкарат в игра на окалване. Те там са добри“, допълни Борисов и каза ,че той и партията му ще искат прошка само от народа.

Накрая лидерът на ГЕРБ припомни, че проблемът не е да дойдат на власт, а какво да правят, когато това се случи. „С какви кадри ще извършим обещаното, в какви срокове, това искат да чуят хората „, каза още Борисов. Той посочи хората зад себе си и обяви, че в тях има потенциал, който да направи обещанията реалност.

pik.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук