Бойко Борисов: 2-3 убийства могат да свалят всяко правителство (АУДИО)

0
704

Звук и акценти от изказването на министър-председателя Бойко Борисов пред журналисти в авиобаза „Граф Игнатиево“
Г-жа Бъчварова не разкрива убийства. Има професионално ръководство, което го прави и хиляди служители на МВР, на които това им е професията. И те повече от всички искат да бъдат разкрити тези убийства и ще ги разкрият. Това каза министър-председателят Бойко Борисов пред журналисти в авиобаза „Граф Игнатиево“. Премиерът обясни, че вицепремиерът и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова е имала планирано посещение в Китай, което е било отлагано няколко пъти.„Надявам се колегите от КРИБ да бъдат по-умерени в оценките и исканията си, защото по тази логика 2-3 убийства могат да свалят всяко правителство, всеки министърът, и дават огромен шанс на криминалната престъпност да клати държавата, когато си пожелае“, предупреди министър-председателят.„Повече ме разтревожиха битите пенсионери в няколко пазарджишки села и съм поставил срок най-късно до утре до обед да има задържани и обвинени. Притеснява ме това, че няколко пъти им казвам да изпратят жандармерия и патрули в „Овча купел“ да успокоят хората. Виждам, че има хора, които са разтревожени“, каза още премиерът Борисов.Той коментира и появилите се публикации за възобновяването на проекта „Южен поток”. „Единственото, което сме казвали,е, че искаме газовият разпределител във Варна да поема от 4-5 места газ – Азербайджан, Туркменистан, терминала в Гърция, живот и здраве“, каза Борисови посочи, че „някой решава да си прави активно мероприятие с подобни заглавия“.„Другата голяма измишльотина е, че изведнъж г-н Местан бил стъпил руска мина. С цялото ми уважение към него, но когато Путин и Ердоган в Анкара прекръстиха и взеха „Южен поток” и го направиха „Турски поток”, когато взеха реакторите от „Белене“ да ги правят в Турция, когато започна целият износ на Турция да се пренасочва към Русия и точно производителите, които Местан защитава, да страдат най-много – каква мина тогава той настъпваше“, каза премиерът Борисов и попита: „Тогава тези протурско-руски интереси не бяха ли интересни за ДПС и лидера ѝ Местан?”

Г-жа Бъчварова не разкрива убийства. Има професионално ръководство, което го прави и хиляди служители на МВР, на които това им е професията. И те повече от всички искат да бъдат разкрити тези убийства и ще ги разкрият. Това каза министър-председателят Бойко Борисов пред журналисти в авиобаза „Граф Игнатиево“. Премиерът обясни, че вицепремиерът и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова е имала планирано посещение в Китай, което е било отлагано няколко пъти.

„Надявам се колегите от КРИБ да бъдат по-умерени в оценките и исканията си, защото по тази логика 2-3 убийства могат да свалят всяко правителство, всеки министърът, и дават огромен шанс на криминалната престъпност да клати държавата, когато си пожелае“, предупреди министър-председателят.

„Повече ме разтревожиха битите пенсионери в няколко пазарджишки села и съм поставил срок най-късно до утре до обед да има задържани и обвинени. Притеснява ме това, че няколко пъти им казвам да изпратят жандармерия и патрули в „Овча купел“ да успокоят хората. Виждам, че има хора, които са разтревожени“, каза още премиерът Борисов.

Той коментира и появилите се публикации за възобновяването на проекта „Южен поток”. „Единственото, което сме казвали,е, че искаме газовият разпределител във Варна да поема от 4-5 места газ – Азербайджан, Туркменистан, терминала в Гърция, живот и здраве“, каза Борисови посочи, че „някой решава да си прави активно мероприятие с подобни заглавия“.

„Другата голяма измишльотина е, че изведнъж г-н Местан бил стъпил руска мина. С цялото ми уважение към него, но когато Путин и Ердоган в Анкара прекръстиха и взеха „Южен поток” и го направиха „Турски поток”, когато взеха реакторите от „Белене“ да ги правят в Турция, когато започна целият износ на Турция да се пренасочва към Русия и точно производителите, които Местан защитава, да страдат най-много – каква мина тогава той настъпваше“, каза премиерът Борисов и попита: „Тогава тези протурско-руски интереси не бяха ли интересни за ДПС и лидера ѝ Местан?”

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук