Бойко със сериозен тон поде реч на конгреса, разкри защо му е мъчно за Фандъкова (НА ЖИВО)

0
1377

Първо искам да благодаря на коалиционните партньори, че са тук. Всички виждат, че имаме сплотено мнозинство. Това заяви на Четвъртия конгрес на политическа партия ГЕРБ лидерът на политическата формация и министър-председател на България Бойко Борисов.

Бойко Борисов; Снимка: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

На форума присъстват над 1200 делегати от цялата страна, както и 150 специални гости. Водещи на събитието са актьорът и депутат Евгени Будинов и певицата и общински съветник Йоанна Драгнева.

„Във всяка една сфера сме с по-добри показатели, както каза и Волен Сидеров. Имаме повече ученици в класните зали, имаме силна инфраструктура, развиваме селските райони“, добави Борисов.

Стана ми мъчно за Фандъкова – 100-на души и то половината от БСП излезли да спасяват София. Аз като бях кмет бяха откраднали 50 детски градини – уж приватизирали и смотани. Тонът ми даже сега е много мил и нежен. Когато нападнат жена с такива гадни думи, е редно да скочим и да я защитим. Преди не можеше да се мине на „Красно село“, на „Лъвов мост“, при Телевизионната кула – всичко се ремонтира. Ремонтираме училища и детски градини на фона на синьо червената мъгла“, добави той.

https://youtu.be/gIKqCcMp9Eo

Blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук