Бомба! Вижте срамните СНИМКИ 18+ на новата Мис Плеймейт 2018! Устите ще ви паднат от тази невероятна слива и красиво д*пе

0
5382

Гласят полурускинята Жанета Осипова за новата Златка, убедени са фенове на конкурса.

Два месеца преди финала на конкурса „Мис Плеймейт 2018“ изтече името на победителката. Или поне в това са убедени фенове на еротичното състезание. Според тях новата Златка ще бъде знойната блондинка Жанета Осипова, смятана за единственото попадение в тазгодишния конкурс.

Жанета е полурускиня, фотомодел, с десетки еротични фотосесии зад гърба си, както и… няколко пластични операции, пише “Галерия”. Макар красотата й да не е на 100% натурална, Осипова си спечели доста фенове по време на представянето на претендентките за титлата в Слънчев бряг.

Измежду всички 11 момичета, Жанета направи най-силно впечатление не само на гостите. „В крайна сметка това не е „Мис България“, за да се мръщим на разкрасителни корекции. Момичето има естествен чар, който много се доближава до този на някои от най-успешните ни миски като Златка Димитрова, Златка Райкова и Николета Лозанова“, отбелязаха експерти. И трите посочени плеймейтки обаче бяха на друго мнение. „Може би сред тях има достойни, но аз не мога да ги откроя. В България със златни букви в историята на „Плеймейт“ са записани само три имена – Николета Лозанова, Златка Райкова и Златка Димитрова“, отсече Черната Златка.

Гласуването вече тече и според неофициална информация именно Осипова води до момента. Това породи и съмнения, че конкурсът е компрометиран.

Запознати дори заподозряха гаджето на Осипова в плащане на рушвет към организаторите.

Неведнъж в историята на „Плеймейт“ името на победителката е изтичало предварително и е имало съмнения за измама. Дали и този път случаят е такъв, или Жанета Осипова заслужено ще се нареди до имената на Николета и двете Златки, ще разберем на 7 септември, когато е финалът.

    

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук