БОМБА В ДЕЙЛИ ПРЕС! АЙ, ЧЕСТИТО! Топ журналиста и писател Веселин Стаменов кръсти дъщеря си днес! (ВИЖТЕ КЪДЕ/СНИМКИ)

0
10771

Типично в свой стил, без излишна показност и помпозност, звездата на „Дейли Прес“ топ журналиста и писател Веселин Стаменов кръсти вчера дъщеричката си Мария, разбра единствено „Дейли Прес“.

„Днес кръстихме нашата дъщеря Мария. Да ни е жива и здрава. Благодаря от сърце на Неговото Високопреосвещенство Неврокопскя митрополит Серафим за уважението . Благодаря от сърце и на калтятата“, добавя в личния си профил във Фейсбук писателя на „Кървава власт“.

Ето и малко коментари от личния му профил:

Румяна Маринова: Да е много здрава щастлива и късмета да е винаги с нея! С радост да носи името Мария“! Полина Петрова: „Честито ви християнче! Да ви е жива, здрава, щастлива, обичана и да има много късмет“. Методи Байрактарски-Айс: Честито Кръщене, с желания за здраве, щастие и страхотни детски спомени! Нека да е хубавица, жизнерадостна умница, цял живот да е щастлива, грижи да не ви създава, само радост да дарява и момците да пленява“, пише и топ журналиста на Благоевград Методи Байрактарски който работи за в. „Топ Преса“. 

Снимка на Веселин Стаменов.Снимка: Информационна агенция „Дейли Прес“.Снимка на Веселин Стаменов.Снимка: Информационан агенция „Дейли Прес“.Снимка на Веселин Стаменов.Снимка: Информационна агенция „Дейли Прес“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук