БОМБА В ДЕЙЛИ ПРЕС! Очаквайте ексклузивно интервю с Григор Здравков от Легия „Антимафия“ пред журналиста Тодор Стефанов!

0
1900
Григор Здравков
Гражданското сдружение „Българска Легия Антимафия” е създадено през 2007 г. от група граждани с цел противодействие на корупцията и корупционните практики в държавните институции и подобряване ефективността им като резултат от граждански натиск.
През годините сдружението нееднократно е заявявало позицията си относно темата за митниците, митническите и данъчните измами, митническата политика на България и контрола на външната граница на Европейския съюз и противодействието на трафика на хора и наркотици. Многократно гражданското общество и институциите са били сигнализирани и информирани чрез интервюта и анализи, изготвени от съмишленици на Българска Легия Антимафия относно действията или по-точно за бездействията на отговорните фактори и институции, а именно МВР, ДАНС и Прокуратурата, ръководството на НАП и Агенция Митници, както и от липсата на воля в управляващите през годините, независимо от техния цвят, за решаване на натрупаните проблеми в областта на ефективния контрол по границите и митническата политика.
Българска Легия Антимафия първа и единствена досега каза кои са хората с прякори в Митниците. По инициатива на сдружението, младежката организация на Европейската Народна Партия на свое заседание през 2008 г., прие резолюция и обърна сериозно внимание на необходимостта от по-сериозен контрол на външните граници на Европейския Съюз в борбата с митническите и данъчни измами, борбата с търговията с фалшиви маркови стоки, в борбата с трафика на хора и наркотици.

Очаквайте ексклузивно интервю с Григор Здравков (2 Юни / петък) само в ДЕЙЛИ ПРЕС!Снимка на Тодор Стефанов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук