БОМБА В НАЦИОНАЛЕН ЕФИР! Журналиста Тодор Стефанов: Не съм спал с някой по-известен от мен! Той е различен журналист, за което Люба Кулезич казва, че е най-способен (ОБНОВЕНА+СНИМКИ)

0
87730
Журналиста Тодор Стефанов

Разследващи журналис Тодор Стефанов разкри поредни пикантни подробности около личния си живот. Този път красавеца на 19 години открито призна, че от време на време си хваща по някое богато гадже и спи с него единствено заради парите му, пише вестник „ШОК“.

Това стана по повод на вече бившия приятел на известния репортер Александър, когото той недвусмислено поруга и нарече „най-голям селянин”. Двамата имаха краткотрайна връзка, която бързо прекъсна, след като младежа отрече да има каквото и да било с безскрупулния журналист.

„Този няма какво да го разисквам. Това е най-големия селяндур, който съм срещал през живота си. С него нищо не беше истинско, а докато бяхме заедно, аз непрекъснато се търкалях и с други мъже” – разказва сладкогласнния хубавец. Типично в негов стил уточнява, че докато били с Алксандър, сърцето му било отворено за почти всеки желаещ, а заварката с настоящия му приятел станала точно тогава. По негови думи било напълно нормално, човек на 19 години който е прекъснал дълга връзка, да се забавлява на воля и без ограничения.

Снимка на Тодор Стефанов.Тодор Стефанов/Теди продължи да сипе огън и лед като се изфука, че новото му гадже е финансирало закупуването на чисто нов телефон. Това го направило наистина щастлив, но не само заради стойността на скъпия подарък, а и защото вече си имал нов човек, който да угажда без ограничения на всичките му прищевки.

Преди около седмица, във въздуха се понесе мълва, че новата жертва на Тодор се казва Горан Димитров и той от доста заможна столична фамилия. Преди да усети накъде духа вятърът, журналиста дори се оплакала пред колеги, че Горан бил много мек към него и това го разсипвало като истински мъж.Снимка на Тодор Стефанов.

Снимка на Тодор Стефанов.

Снимка на Тодор Стефанов.

Снимка на Тодор Стефанов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук