Бомба! Елена Петрова разкри с кого е бил първия й път!

0
1908

Разкриха кой е първият мъж в живота на Елена Петрова

Елена Петрова наистина е класна жена. Звездата от „Ние, нашите и вашите” е способна да завърти главата на всеки един мъж. И да го накара да я желае дълго.

Захласнат по нейната хубост останал и Мариан Вълев, известен като Куката. Крими звездата от „Под прикритие” зърнал къдрокоската още когато била на 15 години. И повече не я забравил. Това се случило на една автомивка, където красавицата миела стъклата на колите.

След като я видял, той решил, че това ще бъде неговата екранна партньорка във филма „Граница”. Малко преди старта на снимките, екипа на лентата бил изправен пред супер проблем. Нямала подходяща героиня, която да изиграе ролята на партньорка на Куката на екран. И случайността се намесила.

„Един ден видях това невероятно момиче да мие стъклата на колите. Казах си, това не е истина. Веднага поисках да стане търсената от екипа героиня. Никога не се лъжа в лица, които стоят перфектно на екран, пред камери. И чудото се случи.

Оказа се родена за кино! Станахме големи приятели. Заведох я при режисьорите. Тя е супер жена. Оказа се и много умна. Много рядка комбинация”, спомня си първите стъпки на красавицата в киното. На всичкото отгоре тя посещавала и курсове по актьорско майсторство. И мечтата й наистина била да стане актриса.

Куката разбираемо луднал по свежото агнешко. Мариан Вълев не е от мъжете, които имат стабилни морални устои. Много пъти „лошото момче” е доказвало, че хорското мнение не го вълнува. И че отдавна е платил „данък обществено мнение”.

Така постъпил и с крехката Елена Петрова. Във филма „Граница” те изживели на екран страстна любовна сцена, като красавицата дори захвърлила всички дрехи пред прожекторите.

Много скоро това се случило отново, но в реалния живот. А крехката актриса била по онова време недокосната от мъж. Така Куката й станал сефтето.

Връзката им била обаче много краткотрайна. Той и Елена Петрова били заедно само няколко месеца, докато траели снимките на „Граница”. С днешна дата двамата дори не се поздравяват.

Източник: kliuki.ws

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук