БОМБА И САМО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Бивши „приятели“ на педала Алекс Симпсън направиха гейския му профил на пух и прах (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)

0
821686
Снимка: Информационна Агенция "Скандалните Новини" Петър Христов - фоторепортер на "Дейли Прес".

„Алекс Симпсън е най-жалкото дете което съм срещала. Не, че нещо ама ни е богат, ни интересен ни нищо. Егати и фалшивото отношение, бебешки драми и глупости“, пише в личния си профил известната Айя Йоргова, видя репортер на „Дейли Прес“.

Айя продължава в коментара си: „Моля повече не ме питайте за това нещо. Нямам желание да имам никаква връзка, драма или каквото и да било с него. Опитвам се да съм мила и да комуникирам нормално. Не стига, че го приемах в нас, давах му храна, майка ми и цялото семейство се държаха добре с него, слушах му обиждащите му сарказми към мен, а и ми се прави на по-интересен неблагодарен тарикат, с детски номера. Не го мразя дори. Просто ми втръсна. Губи си само времето, а и моето“, разби го да смърт Айя. 

„Нямам намерение да общувам с некачествени самонадценени изкуствени хора. Хора, без истинско уважение и разбиране към отсрещния. Пиша го това нещо и спирам да обсъждам всякакви негови детински жалки действия“, закле се Айя.

Интересно, но по-долу под статуса на момичето има и много интересни коментари например този: „Смятай щом и статус си написала, ха-ха-ха. Крайно време беше. Ще ме слушаш следващия път“, сподели мнението си Кристина Димитрова.

Димитрова продължи: „Махай го тоя смешник. Все някога ще му омръзне да ти звъни“, завършва тя в друг коментар.

„Алекс самоубий се прекръсти се“, пише пък Илиян Здравков.

„Тоя педал още ли диша, щях да му строша гейските кокали преди време, но той ме блокира веднага“, изказа се Найден Найденов.

Преди седмица сайта № 1 за скандали в България, а именно „Скандалните Новини“ гръмна с новината, че същия по – горе, а именно Алекс е правил секс на бул. „Витошка“. Тази новина съобщи със снимки Веселин Любенов който хората, наричат „Ловецът на звезди“. Веселин твърди, че няколко пъти са се виждали, но след като разбрал, че прави секс да 5 лева решил, че е редно да изпрати сигнал да известния сайт.

От сайта на известния топ журналист Тодор Стефанов който е главен редактор и изпълнителен директор на „Скандалните Новини“ твърдят, че веднага след сигнала да потърсили по телефона Алекс, но той заяви, че няма да коментира „лъжи и глупости“.

Подобна интерпретация звучи гейски. Полувинчато, амбивалентно. Да обичаме България, ама да си даваме задниците на такива като Алекс. Да обичаме България, ама да отворим границите си за цялата гей организация като бежанска гмеж. Да обичаме България, ама първо да козирумаме на уж богати гейове, а после да отстояваме националните интереси.

Няма подобна идиотия, няма подобна чехлювщина, няма подобна лексикална небивалица, кой по-точно е богат? Кой, бе? Искате да ми кажете, че тази Симпсън имал пари? Пълни глупости – та както казва Айя: „Приемах в нас, давах му храна, майка ми и цялото семейство се държаха добре с него, слушах му обиждащите му сарказми към мен“. И на това му казвате богат ли? Майка му не работи ли в ресторант?! Той нали живее в апартамент в Бояна < ама не в къща той на дали има пари за къща щом майка му работи в подобна кочина.

Доколкото знам майка му е блокирала и телефона. Нямала пари да плаща сметките му. Е, как? Много ясно, че няма как той като звънни на 100 – човека да им прави свирки да 5 лева, нормално да има голяма сметка.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук