Бомба! Откриха наркотици в дома на Рачков: Обвиняват го в разпространение

0
1389

Братът на известния актьор Димитър Рачков – Петър е заплашен от сериозна присъда след ареста преди 10 дни в дома му в бургаския жк „Възраждане“.
Общо 6 обекта са иззели разследващите при претърсването в апартамента на криминално проявения бургазлия, твърди „Флагма“. Сред тях е и голям буркан с прахообразно вещество, за което Петър твърдял, че е хранителна добавка на билкова основа.
При претърсването обаче са открити и 4 плика със синтетична дрога, реагирала на метамфетамин. Количеството се оказало доста по-сериозно от количеството от 0,5 грама, намерени в якето на приятелка на Рачков. Петър Рачков беше арестуван на 18 април около 18:00 ч. след изненадващо претърсване в жилището му.

„Обвинението е изпратено от Районната прокуратура в Окръжната. Съвсем скоро трябва да стане ясно дали ще му бъде повдигнато обвинение не само за държане на рисковите вещества, но и за разпространението им, каквито данни има по разследването“, коментираха от пресцентъра на прокуратурата.

Това далеч не е първото задържане за наркотици на брата на известния комик. Досега обаче Петър винаги се отърваваше. Такъв е случаят от преди година, когато при претърсване в помпена станция в село Черни връх, където работи Петър, криминалисти откриха нарколаборатория. Полицията обаче не успя да свърже дрогата с него и той се размина дори без обвинение.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук