БОМБА В ДЕЙЛИ ПРЕС! Trend Spot: падналата яка и пастелните цветове

0
46018

Летните тенденции са по-горещи от всякога, а наръчникът им вече е тук!

РЕДАКТОРСКА БЕЛЕЖКА: В редакцията искахме да направим нещо по-различно и по време на една от почивките ни, решихме да разработим материал върху това какво е най-актуалното за лятото, тъй като един от авторите ни – Мина, носеше поне три тренда върху себе си. Е, изводът е, че буквално един час по-късно, наръчникът ни върху тенденцията на сезона и това как да се сдобием с нея е тук, а Мина реши да го озаглави “И ангелите носят PRADA”

Христо Станчев

Стане ли въпрос за външен вид, всички са единодушни – стилът е първото нещо, което хората забелязват. Липсата на стил също. Е, името ми е Мина Георгиева, а страстта – модата. Предлагам ти нещо съвсем простичко – да надникнеш в душата на гардероба ми. Той е много цветен и разпуснат, но едновременно изчистен и класически. Да, на пръв поглед може да е нищо особено, но повярвай ми, ще излезеш от там преобразена. И външно, и вътрешно.

Стилът е усещане. Чувство. Страст. Изкуство. Някои хора рисуват с бои и четки, други с думи, а аз – аз рисувам с дрехи, аксесоари, обувки. Звучи абстрактно, нали? Така е, докато вълната от модни тенденции не те залее, не се гмурнеш в нея и не станеш част цялата сила, с която помита всичко по пътя си.

Най-важното е да се научиш как да излезеш на повърхността ѝ, вземайки със себе си най-доброто от нея. Да започнеш да пресъздаваш новите тенденции, влагайки вътре частичка от себе си. Именно тогава ще оставиш своя отпечатък върху хората, които са се докоснали до творчеството ти. И така ще почувстваш нещо, което никога до този момент не си усещал.

Trend Spot: Zara, Pandora, The SuckerPop Shop

fashion prada zara

Е, време е и за детайлите. Можеш да намериш рокля като моята в абсолютно всеки магазин в центъра. ZARA е много добра опция. Очилата ми са PRADА, гривната – PANDORA. Реших да сложа най-класическата бяла маратонка на Nike, за да завърша целия силует. Калъфът ми е на The SuckerPop Shop.

До скоро!

Текст: Мина Георгиева

Източник: sofialive.bgTrend Spot: падналата яка и пастелните цветове

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук