Борисов: ГЕРБ е гарант за това всеки български гражданин да бъде чут

0
1254

ГЕРБ като партия винаги е била гарант за това всеки български гражданин да бъде чут. Това заяви премиерът Бойко Борисов, цитиран от БГНЕС.

„След като се разгоря този диспут в обществото, няма да повтарям темата, но така или иначе ГЕРБ като партия винаги е била гарант за това всеки български гражданин да бъде чут. ПФ имат своите опасения за националната сигурност, за неуредици, които досега е имало в Изборния процес, не само в България, но и в чужбина и продължават да има гаранции, за което и ние сме, за максимална прозрачност и чистота на изборите”, каза премиерът след среща с ПФ, РБ, председателят на парламента Цецка Цачева, министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова и министърът на здравеопазването Петър Москов, по темата за Изборния кодекс.

 

„Надявам се, че подкрепата за правителството, след като продължим в следващите дни да работим на ниво експерти в комисията да бъдат така подготвени, че да гарантираме това на всички български граждани в чужбина и в същото време основателните страхове и проблеми, които е имало досега, да бъдат прекратени“, добави Борисов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук