Борисов заби юмрук в масата! Дойде време разделно за изнудвачите

0
1432

Най-голямата управляваща партия ГЕРБ постави коалиционните си партньори – рекетьори на мястото им. С решението си да постави искане за изваждането на Радан и кликата му от властта, парламентарната група на ГЕРБ показа, че чашата на търпението е преляла.

Хората на Бойко Борисов дори закъсняха с изчакването на шайката на Костов, която трябваше да бъде изхвърлена от управлението, още след първите интриги, в които вкараха държавата.

Сега топката е в ръцете на премиера и той трябва да я шутира силно, за да не остави никакви надежди на една шайка да се поставя над закона.

Дойде време разделно! Борисов ясно осъзнава, че всеки следващ ден, в който Москов остане във властта, го повлича към пропаст. Така беше и с посмешището Христо Иванов, който през двете години, в които беше министър, не спря да злепоставя правителството с безумните си действия. Така беше и със съветниците на протестърите, начело с „поета“ Ясен Атанасов.

Настъпи часът, в който ГЕРБ трябва да покаже на обществото, че не случайно постигна 10 поредни победи на избори и няма да позволи на шепа недоразумения да тровят България./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук