Борисов зажали Петков и Василев: Костадинов с право ни се подиграва, а тайната на Лили Иванова е… ВИДЕО

0
206

Не е важно къде, а да се строим под един флаг в името на България, заяви лидерът на ГЕРБ

„Две години държаха магистрала „Хемус“ затворена. Лично аз и кметът на Търговище минахме по нея.

Държаха я затворена, за да забравите, че сме я построили. Но докато чакаха да забравите, че сме я построили, забравиха да я строят и към Велико Търнов“, това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Търговище.

Както БЛИЦ писа той е на посещение там заедно с Теменужка Петкова.

Борисов уточни, че сега пак ще се построи АМ „Хемус“, но този път ще е два пъти по-скъпа.

Той коментира и международната ситуация с войната, която избухна между „Израел“ и „Хамас“.

„В тази ситуация е изключително важна не само политическата толерантност, но и разбирателството между политическите партии.

Това задължително ще повлече цената на петрола. Особено, ако войната се разшири в Близкия Изток. Не, че е по-леко като е между Израел и Палестина.

Този път обективно ще се вдигнат горивата. Ние 3 години имахме необективно високи цени на бензин и дизел. Инфлацията още ще се вдигне„, каза Борисов.

Абсолютна лъжа е, че по наше време се е крало. 3% дефицит в момента са 5 милиарда. Ние като не-коалиция не сме информирани, че правителството се готви за нови заеми. Когато говори г-н Асен Василев вчера, че има по-малка събираемост от Митници и НАП защо пестеливо не казва кой ги е сложил там“, запита Борисов.

Тук се обръщам към Кирил Петков защо съм мнителен. Ние от 3 години не сме имали шеф на НАП, на Митници, и някой е виновен за това състояние на бюджета.

И понеже знам, че Кирил Петков ме гледа, следобеда ми отговори, шегите и закачките кое е хит, това е допустимо – в предизборна кампания сме, но трябва да каже кой е виновникът„, заяви Борисов.

И на Петков, и на мен не ни е лесно. И Костадинов, лидерът на „Възраждане“, с право ни се подиграва. Няма значение пред коя стая се строяваме, не се ли строим заедно обаче, влизаме в дъгова спирала, забравяме за Шенген. Не е важно къде, а да се строим под един флаг в името на България“, завърши Борисов.

Но понеже гласът му на няколко пъти пада по време на изказването му и се наложи да пие вода, лидерът на ГЕРБ реши да обясни на присъстващите:

„Не знам дали знаете Лили Иванова, много добър приятел е и на мен, и на партията, но има една тайна„, заяви Борисов и обясни, че това е буркан мед.

Пее и гребе с лъжицата. На нашата възраст трябва да почваме с бурканчетата по-често„, пошегува се накрая той.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук