Борисов хвърли бомба: Пиарите му извършили арести, а той… ВИДЕО

0
257

Свалят данъците, вдигат пенсиите – все едно гасиш пожар с бензин, каза той по адрес на ПП

Видели сте цените в магазина, тока, инфлацията. Какво да ви кажа. Направете си разлика между „Промяната“ и между нас. Тя е в милиарди. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Монтана. Бившият премиер бе посрещнат от повече от 600 души.

По думите му около 4-5 млрд. лев са изтекли от джоба на българина през горивата. „Войната в Украйна спря, стана по-малко кръвопролитна? Кое се промени в света? Просто Асен и Киро си отидоха. Елементарно“, обясни той спада в цените на горивата.

Борисов съобщи и новина, свързана с неговите пиари Севделина Арнаудова и Никола Николов: „Между другото сутринта Севда и Никола задържаха група мигранти. Минах, гледам ги тия хора нещастни, прогонени от войните. Просто си вървят спокойно по пътя цяла група. Звъняха на 112, дойдоха граничарите бързо и ги задържаха. Ама те си вървяха, за да стигнат дотук, значи са минали през цялата страна“.

Той коментира и предизборната кампания на ПП-ДБ: „Защо нямат зали? Защо не обикалят? Защото нямат тактика и стратегия“

„Защо им е на ПП да участва в кампания? Те си имат Шишков, Демерджиев, а в същото време енергийният, икономическият – тези, които изваждаха далаверите им, от 10-15 дни очите не им се видяха“, изтъкна той.

„От Чирен теглят газ на 300 лева, когато на пазара е 100. Цялата енергия е върху Шишков. Шишков снощи, поредно в БНТ безплатно участие. А на мен ми искат пари за всяко участие, за да опровергая“, разкри Борисов.

„Вчера една кандидат-депутатка цяла вечер говори за смяната на главния прокурор Сотир Цацаров. И наричаше бившия правосъден министър – Надежда Михайлова. И водещият скромен, тихо „Иван Гешев се казва“, коментира още той.

„За 5-6 млрд. оръжия ме произвели, които сме дали на Украйна. Най-голям производител на ток сме. Защо войната да ти пречи, на теб даже ти помага. Войната на теб ти помага, Румене. Тогава защо има инфлация?“, попита бившият премиер.

Той коментира и скандалите около пътното строителство: „Вчера Шишков каза, че няма нищо. Внушението в медиите е, че е нещо около нас. Вече като излезе, че 1-5 млн. Шишков е разплатил на фирмата на Велико (Желев, бел. ред.) аванс, и стой-млък. Ами какво стана сега. Ако няма нищо, защо му дават аванс?“

„Асен Василев всеки ден обясняваше пред медии колко близки сме станали с Радев. Сега къде е Асен Василев?“, попита Борисов.

„Не могат, некадърни са, и техните покровители в чужбина го разбраха. За две години ви заровиха. И колкото и да искам да съм оптимист, скоро тунел няма да видите. Ни път!“, попари той аудиторията.

„Вие със зелената сделка искате да съсипете и тока. С какво ще пълним бюджета?“, допълни Борисов.

„И пак за да бъдат готини, вдигат пенсиите. Свалят данъците, вдигат пенсиите – все едно гасиш пожар с бензин. Но то е несъвместимо, невъзможно. И точно за да спечелиш изборите. И после какво ще правиш?“, подчерта той.

„Еконта (Николай Събев, бел. ред.) каквото можа да свърши, свърши. И си драсна. И в листите го нема!“, каза Борисов.

„Дано бог ни прати на всички прозрение. На нас ни трябва единствено на нацията. Ние в момента се мразим. И всичко това Радев го направи“, заяви той.

Борисов се обърна към избирателите: „Има как, както казват колегите. Само че ние знаем как да го направим. Ние сме го правили, показвали сме и пак ще го направим“.

„Те говорят за местни избори – те дотогава общините ще фалират. Те ще объркат така и общините, че ако сега тук-там държат кметовете, ще объркат и общините. Тях не ги интересува, те не знаят, че държавният бюджет е вързан с вашите. Асен Василев – за 6 месеца 4 бюджета приемаше държавата“, посочи той.

„И все времето не им е стигнало – две години бяха министри, премиери. То добре че не им стигна да съсипят всичко. Иначе ние нямаше защо да участваме в кампания. Щяхме да кажем – тоя път ние почиваме, да унищожат всичко, да дойдем на чисто“, завърши лидерът на ГЕРБ.

 

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук