Брендо прехвърля бизнеса на роднини?

0
1344

Евелин Банев-Брендо е прехвърлил на роднини и последния си легален бизнес у нас, съобщава ежедневник. След серия фиктивни сделки братът на „кокаиновия крал“ Симо Карайчев наследява хазартния бизнес. За съпругата на Брендо остава бутиковият хотел „Ле Фльор“ в центъра на София.

Така на практика Банев остава без почти никакво имущество у нас и преспокойно може да се оттегли инкогнито в чужбина. В същия момент като истински глава на фамилията той той осигурява безпроблемния живот на своите най-близки хора.

Авери на Брендо разкриват, че подялбата на наследството е замислена преди две години. Още тогава Банев е бил наясно, че позициите му в подземния свят са разклатени и му е време да се пенсионира на спокойствие в чужбина.

Пръв до милионите от наследството се добира доведеният му брат Симо Карайчев, на чието име е прехвърлена фирма „Кинг Геймс“. Дружеството притежава десетки игрални зали и казина в Южна България. Ченгета припомнят, че игралните домове дълги години са част от схема за пране на изкарваните от трафик на дрога печалби. Чрез „работещата схема“ са легализирани печалбите от вкарания от Южна Америка кокаин./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук