Бургаска баба се вкара в страшен филм

0
1542

Оставяла за алоизмамници хилядарки до кофи за боклук, ел. табла, хвърляла през терасата, мислела, че помага на полиицята

Полицията в Бургас работи по уникален случай – сигнал за алоизмама, който е подаден вечерта на 18 август. Според него възрастна жена толкова се е вживяла в роля „под прикритие”, че четири пъти е давала пари на телефонни измамници преди да се сети, че е станаха жертва на престъпление.

Схемата е популярното напоследък „оказване на съдействие на полицейски служители при задържането на телефонни измамници”. Като начало бабата хвърлила за сумата от 2 500 лв. през терасата на дома си.

Впоследствие на три пъти жената теглила пари от банката, като първия път изтеглила сумата от 7 000 лева, който оставила зад ел. табло на ул. „Св. Св. Кирил и Методий”.

Вторият път изтеглила от същата банка сумата от 5 400 евро, която отново оставила зад същото ел. табло, а третият път – 7 000 евро, като 6 000 евро оставила на земята до кофа за боклук, разположена на ул. „Св. Св. Кирил и Методий”. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас. Проверява се и достоверността на предоставената информация.

www.blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук