Бургас си отдъхна! Рецидивистът Пламен Динята влиза в затвора

0
1210

Опасният престъпник Пламен Кантарджиев, по прякор Динята, най-после влиза в затвора. Многократно осъжданият бургазлия тероризира целия град с бруталните си престпления, още преди да навърши пълнолетие.

Динята влезе в полицейските хроники още през 2012 г. с побои и грабежи на жени. Само през тази година Кантарджиев беше арестуван няколко пъти за различни престъпления, обикновено кражби, съобщава „Флагман“.

През март 20-годишният рецидивист беше обявен за издирване заедно със своя авер Станко Георгиев. Двамата откраднаха „Мазда МХ 3” в района до бл. 23 в ж. к. „Зорница”, след като нападнаха собственика и го заплашиха, че ще го наръгат с нож, ако се оплаче в полицията.

Само ден по-рано бандитите пребили от бой 20-годишен бургазлия във входа на блока му заради 19 лв. Именно за това престъпление те са осъдени на по 3 години затвор.

Динята и аверът му се признали за виновни, за да могат да сключат споразумения с прокуратурата и да се разминат с по-леки наказания. Двамата са многократно осъждани, Кантарджиев има 5 присъди, а Георгиев – 4.

Срещу Динята има образувани досъдебни производства още за две кражби и нарушение на съдебна заповед.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук