Бъдещият треньор на „Левски“ пристигна в София

0
1358
WIGAN, ENGLAND - MAY 15: West Ham United Manager Avram Grant looks on prior to the Barclays Premier League match between Wigan Athletic and West Ham United at the DW Stadium on May 15, 2011 in Wigan, England. (Photo by Chris Brunskill/Getty Images)

Спряганият за нов треньор на Левски – Авраам Грант, вече е в София. Специалистът кацна на българска земя преди минути с полет от Лондон

Израелецът ще се настани в известен столичен хотел, където ще се проведат и преговорите със собственика на „сините“ – Спас Русев. Грант е първи избор на финансовия благодетел на клуба, макар че в медийното пространство се завъртя и името на бившия треньор на „Лацио“ – Делио Роси.

За смяна на настоящия екип, който ръководи родния гранд се заговори още преди седмица и че Николай Митов ще бъде освободен от поста. Това трябваше да стане след равенството с „Локомотив“(Пловдив), но поради опипването на почвата за потенциални кандидати, рокадата се забави. Един от фаворитите за наследник на Митов – Сале Янкович, пък отказа предложението.

Що се отнася до амбициите си спряганият за треньорския пост в „Левски“ – Аврам Грант, направи любопитно изказване пред руския „Спорт Експрес“, в което даде намек, че може да поеме българския тим.

„В моя живот съм работил в различни страни, където отборите взимат титлата или се борят за нея. Винаги съм искал работя, в която да има сериозно предизвикателство. В Африка и аз израснах, не само отборът“, коментира Грант за престоя си в националния отбор на Гана.

„Може би ще поема клубен отбор, който иска да надскочи сегашното си ниво“, добави още шампионът с Челси.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук