Българин показа как се пестят милиони от „обществени поръчки“! Москов – смешен си! ‪#‎ОСТАВКА‬

0
1378

Български гражданин показа на здравния министър Петър Москов как се правят някои работи.

В министерството, което само гледа да обявява поръчки за милиони, а последната идея беше за карта на аптеките, сега е време да спре да  използва парите на данъкоплатците за скъпоструващи проекти – отпечатъци, карта на аптеки и т.н.

Само за няколко минути Виктор Про обясни във Фейсбук, че не е нужно да се вярва на всяка дума на Москов и парите не е необходимо да отиват „на вятъра“, а наистина да се насочат към по-важните в здравеопазването неща.

„Импортирах списъка с аптеките, които имат договор с НЗОК, датата на сключване на договора и управителя в Google Maps Engine за 2 минути. Москов, няма нужда oт поръчка за милиони да „правите“ „Карта на аптеките.“ Това написа Виктор в социалната мрежа, а това вече се споделя от множество потребители.

„Предвиждаме формиране и на аптечна карта, както и разкриване на мобилни филиали и аптеки“. Това заяви министърът на здравеопазването Петър Москов във Видин през февруари. А логиката е само една – ако тръгнат да правят карта на аптеките, то трябва обществена поръчка. Въпросът тук е, че Московото министерство отново ще предизвика пореден скандал, а за всички ще стане ясно, че това се прави без много усилия и без да се ощетяват данъкоплатците с милиони. Да се знае…

И във Фейсбук веднага се появиха коментари: Москов – смешен си! ‪#‎ОСТАВКА‬

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук