БЪЛГАРИЯ В ПОТРЕС! Детски глас на 112: „Ало, помощ, Краси уби мама и кака, всичко е в кръв…”

0
3548

Ало, помощ, Краси уби мама и кака, всичко е в кръв“, прошепнал на тел. 112 детски глас и смразил дежурните на спешния телефон. Така потърсило помощ вчера 12-годишното момиченце, чиито майка и сестра бяха заклани от тираджията Краси, който след вендетата се хвърли от 6-ия етаж.

Тройният кошмар потресъл детето, което се хвърлило да гушка труповете на двете жени, пише „Телеграф“.  Спешните медици и полицията заварили детето с пижамка, потънала в кръв. Часове не можело да промълви нищо. То е намерило телата на убитите и тази реакция е защитна. Била като малка статуя, застинала в ужас, тотално вцепенена, разказват криминалисти от сектор „Убийства“ в СДВР.

Майката и дъщерята били направени на кайма с нож, нямало здраво място по телата им. Освен че ги е ръгал, накрая Красимир ги заклал.

Предсмъртното писмо на Краси било кратко и с брутално съдържание, казват криминалистите. Те смятат, че го е писал след убийствата, преди да се хвърли и набързо.

„Марга и дъщеря й са к.рви, боклуци. Марга ми изневерява, заслужава да умре. Дайте ми заплатата, която трябва да взема сега, на племенницата ми“, написал пернишкият изверг и се метнал от междуетажната площадка между петия и шестия етаж.

Клането е започнало от спалнята на Маргарита. Там били открити кървави следи, които продължавали до кухнята./БРАДВА

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук