България загуби от Молдова на плажен футбол в Кранево

0
1251

Националният отбор на България по плажен футбол загуби с 2:3 първата си контролна среща с Молдова  на “ AquaLife Arena „в Кранево

Двубоят е част от подготовката на „лъвовете“ за участие в ЕВРОлигата, като днес  от 10,30 часа е вторият ни спаринг с този тим.

Гостите поведоха още в първата третина с гол на капитана си Андрей Негара. Във втората част Иван Мартинов изравни, а в третата Филип Филипов изведе България напред. С два гола в заключителните минути на Виктор Йордаки Молдова стигна до пълен обрат и победа. Треньорът на България Симеон Христов използва всички 13 футболисти от разширения си състав, като тримата вратари пазеха по една третина.

България ще участва в четвъртия кръг от ЕВРОлигата, който ще се проведе от 11 до 13 август в унгарския курорт Шиофок. Предстои Христов да избере 10-те играчи, на които ще разчита в най-силния турнир на Стария континент. В Унгария страната ни ще мери сили с тимовете на Дания, Андора и Унгария, а за финалите на надпреварата в края на август се класира победителят в групата и три отбора от заелите втори места във всички четири предварителни потока.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук