България онемя от шок, до къде се докарахме! Вижте само какво извърши баща с 13-годишната си дъщеря! Преди малко извергът е

0
1374

Окръжният съд в Силистра осъди на 12 години затвор Ахмед Ю. за блудство с ненавършилата му 14 години дъщеря, докато бил в отпуска от затвора.

50-годишният Ахмед от силистренското село Окорш поиска делото срещу него да се гледа при условията на съкратено съдебно следствие, за да може присъдата му да бъде намалена с една трета, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

Съдът обаче присъедини към настоящото ефективно наказание и неизтърпяна друга негова присъда от 2 месеца и 10 дни.Уважен беше и граждански иск по сегашното дело в размер на 5000 лева.

Ахмед изтърпявал присъда във Варненския затвор за измама. От 13 до 18 май 2017 г. бил пуснат в отпуск от затворническото общежитие във варненското село Разделна. Заедно с дъщеря си от втория си брак – пострадалото момиче, отишли на гости в дома на първата му съпруга, от която имал други деца. Там поискал родната му дъщеря да отиде в неговата стая и тогава блудствал с нея.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук