Валери Симеонов: До края на годината ще завършим оградата на границата

0
1402

Има определен риск бежанската вълна да тръгне към България. Все пак си мисля, че оградата и другите предприети действия няма да го позволят. Това заяви пред bTV съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов.„Държим изключително много на изграждането на оградата. Тя е изградена на равните и на рисковите участъци, през които минаваха на тълпи. Няма нито един преминал през тази ограда“, коментира той.

„Имаме гаранция, че тази година оградата на българо-турската граница ще бъде изградена. Затова изпращането на армията по пограничните райони към този момент е отговорното решение“, категоричен е Валери Симеонов.

Съпредседателят на Патриотичния фронт коментира и темата за връщането на казармата. „Ще се борим тази точка да бъде приета. Това е дълг към Отечеството. Най-правилното решение е наборната служба. Нашето виждане е, че продължителността на казармата трябва да е в някакви средни граници“, поясни депутатът.

„Към този момент няма изгледи за предсрочни избори“, отговори лидерът на НФСБ за случващото се в управляващата коалиция.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук