Валери Симеонов подава оставка? Вижте истината за скандала, който тресе България!

0
1978

ДПС поиска оставката на Валери Симеонов!

Е, още не съвсем официално, а засега в интервюта и подмятания по телевизиите.

Искаме националистите да не са във властта! Това не е европейска практика и е недопосумо. Така и е в Германия, и в Холандия  и в Австрия.  В Холандия също. Този тип партии са в опозиция и не могат да диктуват политиката на една държава.

Симеонов говори и действа с езика  на омразата,  заяви депутатът от ДПС Йордан Цонев по bTV. Затова ние искаме да  подаде оставка, защото създава политическо напрежение, краен е и в изказванията и в действията си.

Официални изявления, в които има думи като  „кучки“, „хлебарки“, „маймуни“ и с тях се наричат и заклеймяват  други етноси в България не  обединяват, а разединятат българския народ. Това слово е слово на разделението, на напрежението и на разрухата“, допълни Цонев. И добави, че ако на част от българските на  ГЕРБ и Бойко Борисов му харесва такъв вид  изцепки и приказки , нека да управлява с тях, но националистите в момента предизвикват много неприятни и мрачни чувства у 500 000 български граждани.

Тези чувства се нагнетяват, стига се до крайности, народът се разделя етнически и българите се настройват един срещу друг.

Цонев се закани, че ДПС ще алармира  всички европейски институции. Не може да говориш така за цели малцинства и да им поставяш обидни квалификации. Над 20% на населението на България е  от други етноси, каза човекът на Доган.

Напразни са надеждите Цоневи, че ще свали Валери. Колкото и да му иска оставката, няма да получи нищо.

При каквито и европейски институции да тича, те докато се задействат, правителството ще си е изкарало мандата, ако изобщо го изкара.

Дори искането за оставката на Симеонов да бъде депозирано официално в парламента, срещу него ще гласуват ГЕРБ, единни, како винаги. И ПФ, разбира се.

И навярно никой не си мисли, че Борисов  толкова много държи на Валери и го смята за незаменим. Напротив. Вождът никога няма да забрави как Симеонов го направи за смях преди по-малко от година и с какви думи го нарече. Отмъщение ще има и то ще е гръмовно.

Но в момента патрЕотът му е необходим. Той като гръмоотвод събира негативизма на българите, с рязкото си и хулиганско на моменти държание успява да измести фокуса от истинския виновник за дереджето българско и за всички неудачи на правителството.

Ще си го кътка, ще го използва като клапан, който изпуска парата на народното недоволство, ще го остави да му върши черната работа пред медиите и в народното събрание, а когато вече стане излишен и започне да вреди на неговия имидж, просто ще го ритне.

Ще го изхвърли с такъв шут, че чак държавата ще разклати, а народът ще си отдъхне.

И Борисов ще остане чист като сълза, герой, който наказва лошите!

Макар че, ако трябва да си ходят лошите, Бащицата  трябва пръв да поведе хорото.

С бяла кърпа и гега с нанизани суджуци и летнички от магистрали на нея!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук