Ванга: Рупите ке станат българския Йерусалим

0
1423

5000 миряни отишли да почетат пророчицата на Гергьовден

„Рупите ке станат божия храм, тука ке е българският Йерусалим!” Това пророчество е направила преди години Ванга пред Иван Драмов, който е съучредител на фондация „Ванга”. Той обаче категорично отрече появилите се преди дни предсказания на пророчицата, че „апокалипсиса ке дойде през 2016 г., ке избухне третата война” и че краят на света няма да дойде от ядрени оръжия, а майката природа щяла да се разбуни и да използва своя арсенал от библейски оръжия – трусове, потопи, урагани и цунами. Дори в американски и руски електронни медии се цитираха нейни думи: „Добре че нема да сме живи, че да видим що се пише на човеко грешен.”

„За съжаление около важни православни празници продължават да се тиражират предимно от чуждестранни електронни агенции такива апокалиптични предсказания за края на света и т.н.”, заяви Драмов. Той обясни, че Ванга е усещала интуитивно хората, които искали да се доберат до нея с нечисти намерения, и не ги е допускала до себе си.

5000 миряни са дошли да почетат леля Ванга на Гергьовден. Хиляди туристи от България, Румъния, Украйна, Русия, Сърбия и Македония са минали през последния месец в музея на пророчицата. На 5 май пък се навършиха 8 години от превръщането на дома на българската пророчица в музей./монитор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук