Васил Найденов прибира по 40 бона на месец

0
1404

Ветеранът Васко Кеца не се спира – не минава и седмица, в която да не е нагажиран я в клуб, я на частно парти. Хонорарът на Найденов на вечер е твърд – 6000 лв. „Имало е моменти, в които Васко не се чувстваше добре. Дори се притесняваше за гласа си, но въпреки това пак ходеше да пее. Рядко отказваше и то само на малки клубове. В един момент беше слязъл от сцената, но това беше за кратко”, казват негови приятели.

По груби сметки изпълнителят на „Телефонна любов” си докарва средно между 30 000 и 40 000 лв. месечно. Допълнително обаче иска пари за осветление, озвучаване и вокалистки, ако се наложи.

Напоследък Кеца предпочитал да пее в нашумелите пияно барове, където публиката е по-отбрана и получавал отделно заявки за любими песни, за които клиентите си плащали. Случвало се някой баровец да брои по 500 лева на ръка на собственика на заведението, за да впечатли своята любима със специална песен от Кеца. От клубовете се надпреварвали да канят Васко, защото били сигурни, че дори не е нужна голяма реклама, когато неговото име излезе на плаката.
Попветеранът не отказвал да забавлява гостите на мастити бизнесмени и на частни партита, но там вече цената му стигала до 12 000./ретро

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук