Вдовица изпи погрешка отрова за бълхи, изкараха я самоубийца

0
1356

37-годишна жителка на Хисаря погълна по погрешка отрова за бълхи, а в родния й град плъзнаха слухове, че е пробвала опит за самоубийство. Тази версия обаче категорично се отрича от медиците от Спешна помощ в курорта, както и от местната полиция.

Велислава И. останала вдовица преди няколко месеца и отглеждала сама 14-годишното си дете. Тя работела като помощен персонал в местен хотел.

Вечерта, когато станало нещастието, жената имала гости в дома си. Компанията се забавлявали на маса с ядене и пиене. Основният алкохол бил ракията. Когато бутилката с домашната сливова свършила, Велислава отишла да вземе друго шише.

Тя обаче объркала бутилките и вместо с ракия, си сипала от шише, в което държала разтворена отрова за насекоми. Веднага след като отпила, почувствала страшно парене в устата и по хранопровода. Останалите от компанията не опитали от отровната течност и затова не пострадали.

Потърпевшата била откарана от хисарската Спешна помощ в Клиниката по токсикология в УМБАЛ „Св. Георги”, където лекарите успели да я спасят. „Пациентката е в добро състояние и се възстановява. Тя е извън опасност. Лечението й продължава”, съобщи началникът на клиниката проф. д-р Янко Илиев./монитор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук