Вежди Рашидов: Борисов и Ердоган си стиснаха ръцете и у нас няма бежански натиск

0
1187

„Винаги съм смятал, че Елена Йончева е страхотен журналист“. С тези думи Вежди Рашидов посрещна Хекимян, след като минути по-рано именно депутатът от БСП бе гост на сутрешния блок по bTV. „Оградата е превантивна. Тя е необходима“, продължи да обяснява той по повод филма на Йончева.

„Студиото тук обаче стана място само за негатив, защото над 3 милиона мигранти седят на границата на Сирия. Преминаването на 30-40 души годишно у нас е абсолютно нормално. Ако минаваха толкова много хора това щеше да ни се стори като брюкселска дантела. Искаме помощи от Европа, защото когато спре войната хората се изтеглят по-бързо“. Това побърза да обясни депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов. „Борисов и Ердоган си стиснаха ръцете, че тук трябва да е по-спокойно. Нека поздравим Бойко Борисов и аз няма да му правя четки, но тук има спокойствие и няма бежански натиск. Ние помолихме да има спокойствие. Да, Бойко води балансирана политика и е длъжен да поддържа добри отношения с всичките ни съседи“, допълни Рашидов.  „Главчев не сгреши. Аз смятам, че този похот на поведението трябва да има граници. Всички си изпускаме нервите. Главчев е жив човек. Пуснете да видите защо Главчев спря микрофона на Нинова. Чуйте я.

Тя плюеше Бойко Борисов, което е недопустимо. Той се е доказал в историята цели три пъти. Главчев е качествен човек и ГЕРБ трябва да вземе решение да спрем тази история“, заключи Рашидов по повод оставката на Главчев, след като спря микрофона на Корнелия Нинова.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук